OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Bőrápolási titkok: az ásványok rejtett ereje

Függetlenül attól, hogy a húszas, harmincas éveiben vagy afölött jár, az ásványi anyagok kulcsszerepet játszanak bőre jövőjének alakításában

Olvasson arról, hogy miért oly fontosak ezek az elemek a test optimális állapotának megőrzéséért.

Milyen hatással vannak az ásványi anyagok a bőrre?

A testtömegünk lenyűgöző, 4% -át kitevő ásványi anyagok nélkülözhetetlenek az optimális növekedéshez és a szervezet fejlődéséhez. Mi több, az ásványi anyagok a bőr számára is nagyon fontosak a pH-érték kiegyensúlyozottsága szempontjából - amely számos bőrbetegség megelőzésében segít - és kulcsszerepet játszanak a sejtek szerkezetében is. A lítium és a stroncium gyulladáscsökkentő tulajdonságaiknak köszönhetően, segíthetnek csökkenteni a kipirosodással összefüggő bőrproblémákat. A bór és a kalcium együttesen segít regenerálni és védeni a bőrt, míg a magnézium és a szilícium elősegíti a természetes sejtmegújulást. A szervezet önmagában azonban nem képes egyes ásványi anyagokat szintetizálni. Ez azt jelenti, hogy nekünk kell a megfelelő mennyiségű tápanyagot biztosítani, melyet étrendünkkel, táplálékkiegészítőkkel és bizonyos esetekben helyi bőrápolással tehetünk meg.

A bőr ásványi anyag veszteségének kompenzálása

A bőr fiatalos megjelenésének megőrzésében jobb a megelőzés, mint az utólagos eljárások. Bizonyos vitaminok és ásványi anyagok helyi alkalmazása nagyon fontos, mivel a szervezet nem képes előállítani számos kulcsfontosságú tápanyagot. Egy átfogó bőrápolási rutin segít fenntartani a bőr ásványi anyag-szintjét. Ahogy öregszünk, testünk nagyobb valószínűséggel szembesül a stresszel, valamint a környezetszennyezés és az UV-sugárzás bőrben felgyülemlett káros hatásaival. A Vichy Termálvíz támogatja a kataláz termelődést, ezáltal segít erősíteni a bőr természetes védekezőképességét a mindennapi élet külső agresszorai által okozott, oxidációs-öregedés ellen. Ez különösen azok számára fontos, akik olyan helyen élnek, ahol fokozottan ki vannak téve a környezetszennyezésnek vagy a napsütésnek (pl. nagyvárosban).

Ikonikus termékeink

 • ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ - termékkép
 • Legolvasottabb

  A kollagén: minden, amit tudnia érdemes róla.

  Összetevők

  A kollagén: minden, amit tudnia érdemes róla.

  Igaz, amit beszélnek róla: a bőre erősen függ tőle!
  Emlékszik még arra az időre, amikor nem tudta, hogy a kollagén igencsak fontos a bőre számára? Talán, amikor a 20-as éveiben a kollagéntermelése igencsak magas volt, 75%  -kal magasabb, mint az életkor előrehaladtával, nem kellett ezzel foglalkoznia! Esetleg fél füllel hallotta a kollagén szót, tudta, hogy az egy fehérje és hogy valahogyan összefügg a bőr struktúrájával.

  olvassa el a cikket

  A peptidek: ismerje meg ezeket a csodás öregedésgátló összetevőket!

  Összetevők

  A peptidek: ismerje meg ezeket a csodás öregedésgátló összetevőket!

  Az új öregedésgátló összetevőket, a peptideket Önnek is érdemes kipróbálnia!
  A retinollal, az antioxidánsokkal, az AHA-kkal és a C-vitaminnal úgy tűnhet, hogy minden hónapban megjelenik valami új szuper szépségápolási összetevő! A bőrápolásban a legújabb különlegességek most a peptidek: aminosavak rövid láncai, amelyek közül néhány közismerten újból el képes indítani a kollagéntermelést, lassítva az öregedési folyamatot. Érdemes hát Önnek is tudnia ezekről az öregedésgátló hatóanyagokról!

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4