OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Bőrápolási titkok: az ásványok rejtett ereje

Függetlenül attól, hogy a húszas, harmincas éveiben vagy afölött jár, az ásványi anyagok kulcsszerepet játszanak bőre jövőjének alakításában

Olvasson arról, hogy miért oly fontosak ezek az elemek a test optimális állapotának megőrzéséért.

Milyen hatással vannak az ásványi anyagok a bőrre?

A testtömegünk lenyűgöző, 4% -át kitevő ásványi anyagok nélkülözhetetlenek az optimális növekedéshez és a szervezet fejlődéséhez. Mi több, az ásványi anyagok a bőr számára is nagyon fontosak a pH-érték kiegyensúlyozottsága szempontjából - amely számos bőrbetegség megelőzésében segít - és kulcsszerepet játszanak a sejtek szerkezetében is. A lítium és a stroncium gyulladáscsökkentő tulajdonságaiknak köszönhetően, segíthetnek csökkenteni a kipirosodással összefüggő bőrproblémákat. A bór és a kalcium együttesen segít regenerálni és védeni a bőrt, míg a magnézium és a szilícium elősegíti a természetes sejtmegújulást. A szervezet önmagában azonban nem képes egyes ásványi anyagokat szintetizálni. Ez azt jelenti, hogy nekünk kell a megfelelő mennyiségű tápanyagot biztosítani, melyet étrendünkkel, táplálékkiegészítőkkel és bizonyos esetekben helyi bőrápolással tehetünk meg.

A bőr ásványi anyag veszteségének kompenzálása

A bőr fiatalos megjelenésének megőrzésében jobb a megelőzés, mint az utólagos eljárások. Bizonyos vitaminok és ásványi anyagok helyi alkalmazása nagyon fontos, mivel a szervezet nem képes előállítani számos kulcsfontosságú tápanyagot. Egy átfogó bőrápolási rutin segít fenntartani a bőr ásványi anyag-szintjét. Ahogy öregszünk, testünk nagyobb valószínűséggel szembesül a stresszel, valamint a környezetszennyezés és az UV-sugárzás bőrben felgyülemlett káros hatásaival. A Vichy Termálvíz támogatja a kataláz termelődést, ezáltal segít erősíteni a bőr természetes védekezőképességét a mindennapi élet külső agresszorai által okozott, oxidációs-öregedés ellen. Ez különösen azok számára fontos, akik olyan helyen élnek, ahol fokozottan ki vannak téve a környezetszennyezésnek vagy a napsütésnek (pl. nagyvárosban).

Ikonikus termékeink

ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ - termékkép

ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ

( 75 vélemény alapján )

Marie Claire award logo72H HIDRATÁLÓ ARCKRÉM

72H HIDRATÁLÓ ARCKRÉM

( 40 vélemény alapján )

Hyaluron-Booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15 ml - termékkép

Hyaluron-Booster bőrerősítő szemkörnyékápoló 15 ml

Egy csepp erő a bőrünknek a ragyogóbb tekintetért.

( 5 vélemény alapján )

go to top