OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Az öregedés pozitív, tudatos megközelítése

Az öregedéssel kapcsolatos fizikai és pszichológiai változások aggasztóak lehetnek. Figyeljen a tudatosságra és az egyensúlyra, hogy megkönnyítse ezt a folyamatot!

Az öregedés pozitív, tudatos megközelítése

Gyakran, amikor az első öregedéssel összefüggő jeleket megérezzük magunkon, mint az elvékonyodó haj, a ráncok megjelenése, a sorvadó izmok vagy az első hőhullám, akkor a gyászhoz hasonló érzésünk támad. Ez az átváltozás a fiatalkori önmagunkból egy ismeretlen, leendő személlyé nagy kihívást jelent, mégis sok nő érzi úgy, hogy ez egyben egy újfajta szabadsággal is jár és várakozással tekintenek a jövőbe, amikor már nem a mások, hanem a saját maguk felé fordulás válik fontossá.

A gondolkodás és az inspiráció ideje

Több kutatás is volt, amelyek a tudatos meditáció előnyeit vizsgálta és azt, hogyan tudja segíteni ez a technika az öregedéssel kapcsolatos nehézségeket. Egy, a massachusettsi orvosi egyetemen végzett kutatás kevesebb aggodalmat és jobb általános közérzetet állapított meg azoknál az idős női résztvevőknél, akik részt vettek a tudatos életmód programban.

Karita Saar Cullen,  tudatosságot oktotó tanár a dublini Trinity College-ben, elmondja hogyan tudja ez a típusú meditáció megnyugtatni az elmét, miközben leülünk, sétálunk és a légzésünkre összpontosítunk. Az aggodalomra okot adó gondolatokat megfigyelik, megnevezik és elengedik. Nézze meg az “Én második tavaszom - My Second Spring” és a “Tudatos – Mindful” weboldalakat ezekért a technikákért.

Táplálkozási jóllét


Egészítse ki a meditációt és javítsa általános egészségi állapotát a túl fűszeres, magas cukor- vagy zsírtartalmú ételek kerülésével. Igyon sok vizet és növelje a teljes kiőrlésű termékek, sovány proteinek és friss gyümölcsök fogyasztását. Az olajos magvak és magok magas E-vitamin, cink- és kálciumtartalma jótékony hatást gyakorol a bőr, a haj és a csontok egészségére.

Az ápolt megjelenés

A haj elvékonyodása gyakori, az öregedéssel összefüggő probléma, ezért gondoljon a kozmetikai megoldásokra! Az Aminexil egyszerre hat a hajszálra és annak gyökerére, táplálja a fejbőrt és segít erősíteni a hajszálat.
Egy kicsit több odafigyeléssel a bőrre és a hajra illetve a rendszeres testmozgás növelheti az Ön önbizalmát és nőiességét.
Ragadja meg a lehetőséget és váljon magabiztosabbá!

* kaliforniai egyetem - San Francisco

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

A változókor első szakaszától a változókort követő időszakig<br />Meno 5 Bi-Szérum

A változókor első szakaszától a változókort követő időszakig
Meno 5 Bi-Szérum

( 70 vélemény alapján )

Peri-Menopause Bőrtömörség Fokozó és Bőrfeszesítő Nappali Krém - termékkép

Peri-Menopause/ A változókor első szakaszától
Bőrtömörséget fokozó, nedvességgel feltöltő nappali arckrém

( 9 vélemény alapján )

Peri-Menopause Bőrtömörség Fokozó és Bőrminőség Javító Éjszakai Krém - termékkép

Peri-Menopause/ A változókor első szakaszától
Bőrtömörséget fokozó, revitalizáló éjszakai arckrém

( 11 vélemény alapján )

Post-Menopause Bőrfeltöltő Faggyútermelés Szabályozó Nappali Arckrém - termékkép

Post-Menopause/ A változókor után
Lipidpótló, bőrtömörséget fokozó nappali arckrém

( 7 vélemény alapján )

Post-Menopause Bőrfeltöltő és Feszesítő Éjszakai Krém - termék kép

Post-Menopause/ A változókor után
Lipidpótló, bőrtömörséget fokozó éjszakai arckrém

( 3 vélemény alapján )

Száj- és szemkörnyékápoló

Száj- és szemkörnyékápoló

( 1 vélemény alapján )

go to top