OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Átalakulás a Dermablend segítségével

A Dermablend arcai teljes körű tanácsadáson vehettek részt: bőrgyógyász, life coach, sminkmester, stylist, fodrász és fotós segített nekik abban, hogy kihozzák magukból a maximumot.

Ismerd meg Nagy Judit, Life coach módszereit, tapasztalatait! Kövesd végig, hogyan segített a kiválasztott lányoknak abban, hogy a fotózáson minél magabiztosabbak legyenek!

"Három lány, három karakter, három bőrtípus, egy kérdés. Hogyan? Mindannyiuk számára kihívást jelent, hogy a média által sugallt szépségideál ellenére, hogyan fogadják el saját testi adottságaikat, hogyan teljesedjenek ki nőiességükben, hogyan teremtsék meg saját belső harmóniájukat és a fő kérdés: hogyan erősítsék meg megtépázott önbizalmukat? Abban segítettem Őket a nap folyamán, hogy megtalálják a saját válaszukat a Hogyan-ra?

Olyan fontos erőforrással érkeztek, mint a bátorság. Elsőként ezt tudatosítottam bennük. A napot ráhangolódással és rendhagyó ismerkedési játékokkal kezdtük. Gyorsan összecsiszolódtak, hiszen egy korosztályba tartoztak, ugyanazokkal a problémákkal és kérdésekkel. Ám a különböző megélések és érzelmi megnyilvánulások már reggel kiemelkedtek. Ambíciózus, nyitott, érzkeny lelkű lányokkal dolgozhattam együtt, akik hamar egymás segítségére siettek, amikor szükség volt rá. Meghatóan támogatták egymást tapasztalataik megosztásával, mi több öleléseikkel! A bemelegítő és ráhangolódó feladatokkal sikerült feloldani a bennük lévő természetes drukkot. Nem csoda, hogy izgultak, hisz nem könnyű megállni és természetesen pózolni a kamerák előtt sminkkel és anélkül is! Sok volt az újdonság és a megválaszolatlan kérdés! Mivel az ismeretlen helyzet könnyen félelemet szül, így elsőként ezeknek a belső aggodalmaknak és szorongásoknak a feloldására fókuszáltam. Tisztáztuk az elvárásaikat és azt, hogy mit szeretnének kihozni ebből a napból.

Ezek után már csak azon dolgoztunk, hogy mindez megvalósulhasson és egy jó élménnyel valamint a sikeres nap érzetével zárhassák ezt a napot! Ez nem volt nehéz, mert a ráhangolódás után remek, profi csapat vette Őket körül! A fotózás alatt tanácsaimmal, személyes tapasztalataimmal segítettem őket, hisz tévés műsorvezetőként sok –sok fotózáson vettem részt. Instrukcióimmal és gyakorlati tanácsaimmal arra törekedtem, hogy minél oldottabban és természetesebben tudják kezelni ezt az újszerű helyzetet és a képek ne csak külső szépségüket, hanem személyiségüket és belső értékeiket is visszatükrözzék.

Felismerés, tudatosítás, megerősítés. Ezt az utat jártuk végig a nap folyamán a lányokkal. A játékos feladatok és coaching eszközök segítették Őket abban, hogy belső utazásuk során elgondolkodjanak olyan kérdéseken, amiket a hétköznapok forgatagában nem tudnak vagy nem is mernek végig gondolni. A válaszaik hozzájárultak ahhoz, hogy jobban megismerjék önmagukat, saját belső mozgatórugóikat, válaszreakcióik gyökerét. A felismerések megfogalmazása után három csillogó szemű lánytól vehettem búcsút, akik egy felejthetetlen élménnyel, kívül-belül megerősödve, tudatosabban léptek ki a fotóstúdió ajtaján. "

Ikonikus termékeink

 • BESTSELLER

  3D korrekciós alapozó bőrfelszín-kisimító hatással - termék kép
 • Legolvasottabb

  A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

  Életpillanatok

  A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

  A Slow Âge termékcsalád születése mögött az életvitel és azzal együtt az öregedés jelei lelassításának gondolata áll. A termékcsalád most két új taggal bővült: a Slow Âge nappali arckrémmel és a Slow Âge szemkörnyékápolóval. Mindkét termék segít felvenni a harcot az exposome-mal, azaz a bőrre károsan ható belső és külső hatások összességével.

  olvassa el a cikket

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Életpillanatok

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Az arcbőr egy rendkívül érzékeny része az emberi szervezetnek. Szinte minden meglátszódik rajta. Befolyásolják fiziológiás és hormonális folyamatok, étkezési szokások, az illető életvitele és nem utolsó sorban pszichológiai tényezők. Ez utóbbiak közül legfontosabbak a stressz és az önbizalom.

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4