OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Átalakulás a Dermablend segítségével

A Dermablend arcai teljes körű tanácsadáson vehettek részt: bőrgyógyász, life coach, sminkmester, stylist, fodrász és fotós segített nekik abban, hogy kihozzák magukból a maximumot.

Ismerd meg Nagy Judit, Life coach módszereit, tapasztalatait! Kövesd végig, hogyan segített a kiválasztott lányoknak abban, hogy a fotózáson minél magabiztosabbak legyenek!

"Három lány, három karakter, három bőrtípus, egy kérdés. Hogyan? Mindannyiuk számára kihívást jelent, hogy a média által sugallt szépségideál ellenére, hogyan fogadják el saját testi adottságaikat, hogyan teljesedjenek ki nőiességükben, hogyan teremtsék meg saját belső harmóniájukat és a fő kérdés: hogyan erősítsék meg megtépázott önbizalmukat? Abban segítettem Őket a nap folyamán, hogy megtalálják a saját válaszukat a Hogyan-ra?

Olyan fontos erőforrással érkeztek, mint a bátorság. Elsőként ezt tudatosítottam bennük. A napot ráhangolódással és rendhagyó ismerkedési játékokkal kezdtük. Gyorsan összecsiszolódtak, hiszen egy korosztályba tartoztak, ugyanazokkal a problémákkal és kérdésekkel. Ám a különböző megélések és érzelmi megnyilvánulások már reggel kiemelkedtek. Ambíciózus, nyitott, érzkeny lelkű lányokkal dolgozhattam együtt, akik hamar egymás segítségére siettek, amikor szükség volt rá. Meghatóan támogatták egymást tapasztalataik megosztásával, mi több öleléseikkel! A bemelegítő és ráhangolódó feladatokkal sikerült feloldani a bennük lévő természetes drukkot. Nem csoda, hogy izgultak, hisz nem könnyű megállni és természetesen pózolni a kamerák előtt sminkkel és anélkül is! Sok volt az újdonság és a megválaszolatlan kérdés! Mivel az ismeretlen helyzet könnyen félelemet szül, így elsőként ezeknek a belső aggodalmaknak és szorongásoknak a feloldására fókuszáltam. Tisztáztuk az elvárásaikat és azt, hogy mit szeretnének kihozni ebből a napból.

Ezek után már csak azon dolgoztunk, hogy mindez megvalósulhasson és egy jó élménnyel valamint a sikeres nap érzetével zárhassák ezt a napot! Ez nem volt nehéz, mert a ráhangolódás után remek, profi csapat vette Őket körül! A fotózás alatt tanácsaimmal, személyes tapasztalataimmal segítettem őket, hisz tévés műsorvezetőként sok –sok fotózáson vettem részt. Instrukcióimmal és gyakorlati tanácsaimmal arra törekedtem, hogy minél oldottabban és természetesebben tudják kezelni ezt az újszerű helyzetet és a képek ne csak külső szépségüket, hanem személyiségüket és belső értékeiket is visszatükrözzék.

Felismerés, tudatosítás, megerősítés. Ezt az utat jártuk végig a nap folyamán a lányokkal. A játékos feladatok és coaching eszközök segítették Őket abban, hogy belső utazásuk során elgondolkodjanak olyan kérdéseken, amiket a hétköznapok forgatagában nem tudnak vagy nem is mernek végig gondolni. A válaszaik hozzájárultak ahhoz, hogy jobban megismerjék önmagukat, saját belső mozgatórugóikat, válaszreakcióik gyökerét. A felismerések megfogalmazása után három csillogó szemű lánytól vehettem búcsút, akik egy felejthetetlen élménnyel, kívül-belül megerősödve, tudatosabban léptek ki a fotóstúdió ajtaján. "

Ikonikus termékeink

BESTSELLER

3D korrekciós alapozó bőrfelszín-kisimító hatással - termék kép

[3D KORREKCIÓ]
3D korrekciós alapozó bőrfelszín-kisimító hatással.

( 23 vélemény alapján )

KORREKCIÓS FLUID ALAPOZÓ - termék kép

KORREKCIÓS FLUID ALAPOZÓ

( 7 vélemény alapján )

FIXÁLÓ PÚDER - termék kép

FIXÁLÓ PÚDER

( 1 vélemény alapján )

go to top