OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

A változókorban válasszon dinamikus, hatékony arcápolást!

A változókorba lépve nem kell a fékre lépnie! Eljött az ideje, hogy pozitívan, életigenlően és dinamikusan nézzen az élet elébe!

A változókorban válasszon dinamikus, hatékony arcápolást!

Ebben a változó időszakban a legjobb öregedésgátló arcápolók ugyanezt az energiát, frissességet és nyugalmat testesítik meg. 

Az általános vélekedésekkel ellentétben a változókor nem a szenvedély és az álmok feladásáról szól, sem arról, hogy mindennek vége! Ez inkább egy új, dinamikus életszakasz, egy új kezdet, amely nagyobb elkötelezettséget kíván a jólét és a nyugalom iránt, illetve magabiztos jövőbe tekintést. Ha ezt önmagára nézve megfogadja, akkor kiemelkedően fontos, hogy olyan bőrápolót is válasszon, amely a változókori bőr specifikus igényeire kínál választ. A Vichy Neovadiol több, mint egy öregedésgátló krém, egy úttörő hatóanyag kombináció, amely táplálja, élénkíti és megszépíti az Ön változó bőrét!
A forradalmi, 4 erőteljes hatóanyaggal gazdagított Neovadiol Compensating Complex nappali krém és szérum hatékonyan hat a változókori hormonális ingadozások által okozott nedvesség- és rugalmasságvesztés jeleire. Továbbá meg is testesíti azt az energiát, frissességet és nyugalmat, amit Ön is szeretne elérni az élet ezen fordulópontján.

Friss, pezsdítő illat a testnek és a léleknek


A Neovadiol nappali krémének és szérumjának a mindennapi bőrápolási rutinjába való beépítése azonnali jólétet biztosít, elsősorban pezsdítő, friss illatának köszönhetően. Az alma, zöld tea, írisz és jázmin gyümölcsös és virágos illatjegyei, a kifinomult és érzéki ibolyával és pézsmával keverednek és egy olyan illatot eredményeznek, amely jókedvre derít és felfrissít, de magabiztosságot és nyugalmat is sugall.

Fényűző, selymes állag a tiszta illatért, nyugalomért és hűsítésért


Kellemes és megnyugtató pillanat a Neovadiol selymes, gazdag, mégis frissítő állagával. Három új emulzió segít ellensúlyozni a változókori bőr vízhiányosságát, kényelemérzetet és puhaságot nyújtva még akkor is ha nagyon száraz foltok vagy egyéb problémák vannak a bőrén. Frissítő állaguk hűsít, üde és kipihent bőrérzetet és kinézetet nyújtanak.

Bizonyított összetételek a változó bőr tömörségéért


A hatékony öregedésgátlás érdekében kutatóink egy új hatóanyag kombinációt fejlesztettek ki, amelyet kifejezetten a változókori bőr igényeihez igazítottan dolgoztak ki. A hormonális változások megfoszthatják a bőrt a tápláltságától és tömörségétől, így az elveszítheti feszességét, durva érzetű és száraz lehet. A 4 erőteljes öregedésgátló hatóanyagnak köszönhetően: a Pro-Xylane tömörebbé varázsolja a bőrt, a Hepes hámlaszt és ragyogást ad, a glicerin hidratáltsággal tölt fel és frissít és a Hedione elősegíti a bőr természetes faggyútermelését, a Neovadiol valóban hatékony bőrápolást nyújt az 50 év feletti nőknek. Erőteljesen feltölti és megszépíti a bőrt az üde és gyönyörűen ragyogó bőrért.

Ikonikus termékeink

Peri-Menopause Bőrtömörség Fokozó és Bőrfeszesítő Nappali Krém - termékkép

Peri-Menopause/ A változókor első szakaszától
Bőrtömörséget fokozó, nedvességgel feltöltő nappali arckrém

( 9 vélemény alapján )

Post-Menopause Bőrfeltöltő és Feszesítő Éjszakai Krém - termék kép

Post-Menopause/ A változókor után
Lipidpótló, bőrtömörséget fokozó éjszakai arckrém

( 3 vélemény alapján )

go to top