OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

A változókorban is lehet ragyogó a megjelenése: 5 szépségtipp egész napra

A szépség 50 éves kor felett azt jelenti, hogy jól érzi magát a bőrében és nyugodtan és magabiztosan tekint a jövőbe. Vezesse be ezt az 5 egész napra szóló tanácsot a mindennapi programjába, hogy általuk szebbnek érezze magát, mint valaha!

A változókorban is lehet ragyogó a megjelenése: 5 szépségtipp egész napra

A változókori változások közepette szánjon időt a nap során egy kis felfrissülésre és regenerálódásra, hogy ezek által szebbnek és jobban érezze megát! Kövesse ezt az 5 alapvető lépést az egész napos szépségért: velük minden napot magabiztosan és energiával telve indíthat, készen az Önre váró kihívásokra!

1. Lépés: Ragyogó szemek és természetesen telt ajkak


A ragyogó szemekért és a teltebb, magabiztosabb mosolyért, korrigálja a problémás területeket egy szem- vagy ajakkontúr krémmel. Ez segít eltűntetni a sötét, szemek alatti karikákat és feszesebbé, hidratáltabbá és teltebbé varázsolni az ajkakat. Az ajak és a szemek körüli kisebb ráncok jelei csökkenhetnek és kisimulni látszódhatnak, így már felkészülten nézhet szembe a nap kihívásaival!

2. Lépés: Frissen induljon el otthonról és legyen mindenre felkészülve!


2. lépés az Ön szépség teendői között: ragyogó, fényes és egységes arcszín egy öregedésgátló, korrigáló alapozó, egy korrektor stift és egy testre való alapozó kombinációjával. Ezek segítenek egységesíteni a bőrtónust és minimalizálni minden apróbb bőrhiba megjelenését, mint a hegek, visszerek vagy piros és foltos bőr, hogy Ön teljesen magabiztos lehessen.

3. Lépés: Frissüljön fel a nap során termálvízzel


Az irodai munka vagy a különféle ügyintézések során kimelegedhet és szüksége lehet egy kis frissítőre. A 3. lépés az Ön egész napos szépségprogramjában egy spray kiszerelésű termálvíz használata, mint például a Vichy termálvíz, amikor csak szüksége van rá, bőre hidratáltságának és a frissességének visszaállításáért. Az ásványvíz segít hűsíteni különösen, ha hőhullámokkal is küzd.

4. Lépés: Lazítson és készítse elő a pihentető alvást


Esténként távolítson el minden szennyeződést a bőréről egy micellás vízzel vagy egy sminklemosóval. Befejezésként kíméletesen, körkörös mozdulatokkal masszírozzon az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe egy éjszakai ápolót, például a Neovadiol éjszakai arckrémet, a bőr frissítéséért és egész éjszakán át tartó megfelelő hidratálásáért. Egy arcmasszázs segíthet a lazításban, hogy az álma igazán nyugodt legyen.

5. Lépés: Élénkítse és varázsolja tömörebbé a bőrét a Neovadiol Compensating Complex segítségével!

Másnap ébredés után élénkítse és szépítse meg a bőrét a Neovadiol forradalmi szérumával és nappali krémjével! Több, mint egy egyszerű öregedésgátló arcápoló, ez az úttörő hatóanyag kombináció elősegíti a bőr rugalmasságát és hidratálja is a változókorba lépő bőrt. A több, mint 14 év klinikai kutatás 4 erőteljes hatóanyag ötvözetéből alkotott meg egy új összetételt: az új összetételű nappali krém 3% ProXylane-t tartalmaz—ez a Vichy arcápolói között a legmagasabb koncentráció—a bőr tömörségéért, ragyogásáért és simításáért. Az arcbőre üdévé válhat, frissítő illata pedig jókedvre derít és segít szembenézni az Önre váró kihívásokkal! 

Ikonikus termékeink

 • BESTSELLER

  COMPENSATING COMPLEX nappali arckrém normál, kombinált bőrre - termékkép

  NEOVADIOL

  COMPENSATING COMPLEX nappali arckrém normál, kombinált bőrre

  Nappali arckrém

  A tömörebb és ragyogóbb arcbőrért

 • COMPENSATING COMPLEX szérum - termékkép

  NEOVADIOL

  COMPENSATING COMPLEX szérum

  Szérum

  A tömörebb és ragyogóbb arcbőrért

 • COMPENSATING COMPLEX hűsítő éjszakai arckrém - termékkép

  NEOVADIOL

  COMPENSATING COMPLEX hűsítő éjszakai arckrém

  Éjszakai arckrém

  A tömörebb és ragyogóbb arcbőrért

 • Legolvasottabb

  Az "urban ageing" jelenség

  Slow life

  Az "urban ageing" jelenség

  Milyen hatással van az arcbőrre a városi környezet? Az olyan tényezők, mint  pl. a dohányzás, a szmog és a stressz, melyekkel a városokban nap mint nap szembe kell néznünk - összefoglaló nevén az exposome - szoros kapcsolatban állnak a bőr idő előtti öregedésével. Milyen megoldást kínál erre a Vichy?

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4