OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

A változókor: egy fordulópont, amely az önmagunkkal való törődésre késztet

A változókor beköszöntével a hormonális változások hathatnak az Ön fizikai és érzelmi állapotára, ide értve a bőrt is.

A változókor: egy fordulópont, amely az önmagunkkal való törődésre késztet

Életének ezen a fordulópontján gondoskodjon önmagáról másképpen és tekintsen optimistán, megnyugvással és magabiztosan a jövőbe!

A változókor: egy fordulópont, amely az önmagunkkal való törődésre késztet

A változókor közeledte jelentős fordulópontnak tűnik. A kezdeti jelek gyakran nagyon feltűnőek: a változókorral összefüggő hormonális változások és ingadozások éjszakai izzadást és hőhullámokat, illetve hangulatingadozást, szorongást okozhatnak, amelyek megzavarhatják az alvást és ezáltal fáradtságérzetet okozhatnak. Néhány észrevehető változás a bőrön is jelentkezik, ideértve az erőteljesebb kiszáradást és teltségvesztést. Az öregedés látható jelei, mint a tömörségvesztés szintén a hormonális ingadozások idején válnak észrevehetőbbé.

Az életnek ez a különleges időszaka hathat az Ön fizikai, érzelmi és szellemi jólétére. Ugyanakkor ez egy új kezdet is egyben, egy olyan kezdet, amellyel érdemes magabiztosan és nyugodt lélekkel szembenézni. Hiszen közismert, hogy az “50 éves az új 30”. Annak az ideje, amikor kifinomultsággal és magabiztossággal telve néz az élet elébe és újragondolja a magáról való gondoskodást. Ebbe pedig beletartozik az öregedés elleni bőrápolási programjának az újragondolása is!

Innováció Compensating complex: Következő generációs áttörés az 50 év feletti bőr ápolásában

A Neovadiol már több, mint 15 éve kínál választ a változó bőr különleges igényeire, olyan öregedésgátló bőrápolókat kínálva, amelyek az úttörő tudományos kutatást a célzott problémamegoldás szolgálatába állítják, mint az 50 éve feletti nők arcbőrének teltségvesztése, kiszáradása és durva tapintásra. Ma egy valódi forradalom zajlik a Neovadiol különleges hatóanyag kombinációja révén: egy tudományos áttörés, amely több szinten is elősegíti a bőr megszépítését energiával, puhasággal és ragyogással töltve fel.

A Neovadiol új, úttörő hatóanyag kombinációja 4 hatóanyagot tartalmaz, amelyek együtt hatnak a bőr tömörségéért, ragyogásáért és frissességéért a változókor idején. A Pro-Xylane koncentrációja a tízszeresére lett megemelve 3%-ra: amely hatékony öregedésgátló bőrápolást eredményez. A Pro-Xylane a bőr tömörségére és simítására hat, segít csökkenteni a ráncokat és a foltokat. Az arcszín azonnal üdébbnek, frissebbnek, feszesebbnek és egységesebbnek tűnik. A termékcsalád friss, virágos illata, amelyben az alma, zöld tea, írisz és jázmin a pézsma és ibolya leheletnyi, mély jegyeivel keveredik nyugalmat sugároz- míg a Neovadiol textúrája a bőrt frissíti és hűsíti, miközben puhává és táplálttá is varázsolja.

Ikonikus termékeink

 • BESTSELLER

  COMPENSATING COMPLEX nappali arckrém normál, kombinált bőrre - termékkép

  NEOVADIOL

  COMPENSATING COMPLEX nappali arckrém normál, kombinált bőrre

  Nappali arckrém

  A tömörebb és ragyogóbb arcbőrért

 • COMPENSATING COMPLEX szérum - termékkép

  NEOVADIOL

  COMPENSATING COMPLEX szérum

  Szérum

  A tömörebb és ragyogóbb arcbőrért

 • COMPENSATING COMPLEX hűsítő éjszakai arckrém - termékkép

  NEOVADIOL

  COMPENSATING COMPLEX hűsítő éjszakai arckrém

  Éjszakai arckrém

  A tömörebb és ragyogóbb arcbőrért

 • Legolvasottabb

  A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

  Életpillanatok

  A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

  A Slow Âge termékcsalád születése mögött az életvitel és azzal együtt az öregedés jelei lelassításának gondolata áll. A termékcsalád most két új taggal bővült: a Slow Âge nappali arckrémmel és a Slow Âge szemkörnyékápolóval. Mindkét termék segít felvenni a harcot az exposome-mal, azaz a bőrre károsan ható belső és külső hatások összességével.

  olvassa el a cikket

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Életpillanatok

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Az arcbőr egy rendkívül érzékeny része az emberi szervezetnek. Szinte minden meglátszódik rajta. Befolyásolják fiziológiás és hormonális folyamatok, étkezési szokások, az illető életvitele és nem utolsó sorban pszichológiai tényezők. Ez utóbbiak közül legfontosabbak a stressz és az önbizalom.

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4