OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

A változókor: egy fordulópont, amely az önmagunkkal való törődésre késztet

A változókor beköszöntével a hormonális változások hathatnak az Ön fizikai és érzelmi állapotára, ide értve a bőrt is.

A változókor: egy fordulópont, amely az önmagunkkal való törődésre késztet

Életének ezen a fordulópontján gondoskodjon önmagáról másképpen és tekintsen optimistán, megnyugvással és magabiztosan a jövőbe!

A változókor: egy fordulópont, amely az önmagunkkal való törődésre késztet

A változókor közeledte jelentős fordulópontnak tűnik. A kezdeti jelek gyakran nagyon feltűnőek: a változókorral összefüggő hormonális változások és ingadozások éjszakai izzadást és hőhullámokat, illetve hangulatingadozást, szorongást okozhatnak, amelyek megzavarhatják az alvást és ezáltal fáradtságérzetet okozhatnak. Néhány észrevehető változás a bőrön is jelentkezik, ideértve az erőteljesebb kiszáradást és teltségvesztést. Az öregedés látható jelei, mint a tömörségvesztés szintén a hormonális ingadozások idején válnak észrevehetőbbé.

Az életnek ez a különleges időszaka hathat az Ön fizikai, érzelmi és szellemi jólétére. Ugyanakkor ez egy új kezdet is egyben, egy olyan kezdet, amellyel érdemes magabiztosan és nyugodt lélekkel szembenézni. Hiszen közismert, hogy az “50 éves az új 30”. Annak az ideje, amikor kifinomultsággal és magabiztossággal telve néz az élet elébe és újragondolja a magáról való gondoskodást. Ebbe pedig beletartozik az öregedés elleni bőrápolási programjának az újragondolása is!

Innováció Compensating complex: Következő generációs áttörés az 50 év feletti bőr ápolásában

A Neovadiol már több, mint 15 éve kínál választ a változó bőr különleges igényeire, olyan öregedésgátló bőrápolókat kínálva, amelyek az úttörő tudományos kutatást a célzott problémamegoldás szolgálatába állítják, mint az 50 éve feletti nők arcbőrének teltségvesztése, kiszáradása és durva tapintásra. Ma egy valódi forradalom zajlik a Neovadiol különleges hatóanyag kombinációja révén: egy tudományos áttörés, amely több szinten is elősegíti a bőr megszépítését energiával, puhasággal és ragyogással töltve fel.

A Neovadiol új, úttörő hatóanyag kombinációja 4 hatóanyagot tartalmaz, amelyek együtt hatnak a bőr tömörségéért, ragyogásáért és frissességéért a változókor idején. A Pro-Xylane koncentrációja a tízszeresére lett megemelve 3%-ra: amely hatékony öregedésgátló bőrápolást eredményez. A Pro-Xylane a bőr tömörségére és simítására hat, segít csökkenteni a ráncokat és a foltokat. Az arcszín azonnal üdébbnek, frissebbnek, feszesebbnek és egységesebbnek tűnik. A termékcsalád friss, virágos illata, amelyben az alma, zöld tea, írisz és jázmin a pézsma és ibolya leheletnyi, mély jegyeivel keveredik nyugalmat sugároz- míg a Neovadiol textúrája a bőrt frissíti és hűsíti, miközben puhává és táplálttá is varázsolja.

Ikonikus termékeink

A változókor első szakaszától a változókort követő időszakig<br />Meno 5 Bi-Szérum

A változókor első szakaszától a változókort követő időszakig
Meno 5 Bi-Szérum

( 68 vélemény alapján )

Peri-Menopause Bőrtömörség Fokozó és Bőrfeszesítő Nappali Krém - termékkép

Peri-Menopause/ A változókor első szakaszától
Bőrtömörséget fokozó, nedvességgel feltöltő nappali arckrém

( 9 vélemény alapján )

Peri-Menopause Bőrtömörség Fokozó és Bőrminőség Javító Éjszakai Krém - termékkép

Peri-Menopause/ A változókor első szakaszától
Bőrtömörséget fokozó, revitalizáló éjszakai arckrém

( 11 vélemény alapján )

Post-Menopause Bőrfeltöltő Faggyútermelés Szabályozó Nappali Arckrém - termékkép

Post-Menopause/ A változókor után
Lipidpótló, bőrtömörséget fokozó nappali arckrém

( 7 vélemény alapján )

Post-Menopause Bőrfeltöltő és Feszesítő Éjszakai Krém - termék kép

Post-Menopause/ A változókor után
Lipidpótló, bőrtömörséget fokozó éjszakai arckrém

( 3 vélemény alapján )

Száj- és szemkörnyékápoló

Száj- és szemkörnyékápoló

( 1 vélemény alapján )

go to top