OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

A problémás bőr hatása az önbizalomra

A problémás bőr sokszor negatív hatással lehet az önbecsülésünkre, érzelmi állapotunkra. Sokan küzdenek ezzel, de problémás bőrrel is lehet valaki magabiztos! Íme néhány tanács, aminek segítségével növelhetjük önbizalmunkat.

Nagy kihívás mindannyiunk számára az, hogy hogyan fogadjuk el önmagunkat, hogyan erősítsük meg önbizalmunkat? Ahhoz, hogy magabiztosabbak legyünk, szükségünk van önismeretre is. Gondoljuk át, hogy mi az, amin változtatni szeretnénk, mit várunk el önmagunktól. Ne féljünk szembenézni belső félelmeinkkel. Ha sikerült ezeket tisztázni magunkban, akkor elkezdhetünk dolgozni azon, hogyan változtassunk. Gondolkodjunk megoldás központúan, a „hogyan nem lehet megcsinálni” helyett a „hogyan tudom megcsinálni” lebegjen a szemünk előtt. Próbáljunk meg mindig pozitívak maradni, koncentráljunk erősségeinkre. Így sikereket elérve magabiztosabban fogunk neki annak, amiben gyengébbnek érezzük magunkat, könnyebben le tudjuk küzdeni félelmeinket, feloldhatjuk szorongásainkat. Néha nem merünk belevágni semmi újba, elszalasztjuk az alkalmakat, mert nem merjük elhinni, hogy képesek leszünk megvalósítani, nem bízunk önmagunkban. Akkor tudunk sikeresen megbirkózni új helyzetekkel, ha tudatában vagyunk képességeinknek, erősségeinknek és gyengeségeinknek egyaránt. Céljaink elérést kezdjük kis lépésekkel. Ha jönnek a kezdeti apróbb eredmények, úgy leszünk mi is magabiztosabbak. Emellett ne féljünk segítséget kérni akár szakemberektől is!

Ahogy a mondás tartja, senki sem tökéletes. Ne hasonlítsuk magunkat másokhoz, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk, törekedjünk a saját egyéni képességeink kidomborítására. Ha mindezeket sikerül felismernünk, elfogadnunk, biztosak lehetünk abban, hogy könnyebben el tudjuk fogadni magunkat, ami nem csak a mi lelki világunkra lesz hatással, hanem környezetünkre is.

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

PROBIO-BHA<br />BŐRHIBÁK<br />ELLENI SZÉRUM

PROBIO-BHA
BŐRHIBÁK
ELLENI SZÉRUM

A hormonális akné okozta pattanások ellen.

KETTŐS HATÁSÚ, KORRIGÁLÓ,<br />HIDRATÁLÓ ARCÁPOLÓ

KETTŐS HATÁSÚ, KORRIGÁLÓ,
HIDRATÁLÓ ARCÁPOLÓ

( 654 vélemény alapján )

UV-CLEAR

UV-CLEAR

( 2 vélemény alapján )

S.O.S. Pattanások elleni célzott ápoló, kénnel - S.O.S. Pattanások elleni célzott ápoló, kénnel

S.O.S. Pattanások elleni célzott ápoló, kénnel

3-IN-1 ARCTISZTÍTÓ-BŐRRADÍR-MASZK

3-IN-1 ARCTISZTÍTÓ-BŐRRADÍR-MASZK

Többféleképpen használható formula zsíros, pattanásokra hajlamos bőrre

go to top