OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

A Neovadiol arra hat, ami a változókorú bőrből hiányzik: Forradalom a 45 év feletti bőrápolásban

Lehetséges elérni azt, hogy az arcbőr a változókor idején is gyönyörűen ragyogó és üde megjelenésű legyen?

A Neovadiol arra hat, ami a változókorú bőrből hiányzik: Forradalom a 45 év feletti bőrápolásban

14 év kutatómunkának és egy új, 4 jelentős öregedésgátló hatású hatóanyagot ötvöző hatóanyag kombinációnak köszönhetően ez az álom valóra válhat a legújabb generációs Neovadiol termékcsaláddal! 

50 év felett, a változókorral együtt járó jelentős hormonális változások látható nyomokat hagyhatnak a bőrön, kiszáríthatják, durvává, fakóvá, kevésbé feszessé és teltté tehetik. Lehetséges az élet ezen különleges időszakában is elérni, hogy az arcbőr ragyogó és gyönyörű legyen? A Vichy Neovadiol termékcsaládnak köszönhetően a válasz: igen!
Több, mint 14 éves klinikai kutatás eredményeit és 4 aktív összetevőt ötvözve a Neovadiol egy úttörő öregedésgátló bőrápoló megoldás, amely azt nyújtja a változókorba lépő bőrnek, amire szüksége van, erősíti a belső ragyogását és üdévé varázsolja az arcszínt. Az arcbőr azonnal frissnek és ragyogónak látszódhat. Íme hogyan:

A bőr feszesítése és tömörsége: Pro-Xylane X 10


A Neovadiol Compensating Complex 3% Pro-Xylane- t tartalmaz, ami a Vichynél a legmagasabb koncentráció, a változókor hormonális hatásainak ellensúlyozásáért. Ez a szabadalmazott, aktív hatóanyag segít fokozni a bőr kollagén szintjét, ami a bőr állagának és megjelenésének javulásához vezethet, teltebbnek, simábbnak látszódhat, ragyogó és egységesebb bőrtónussal. A kisebb ráncok kevésbé láthatóak és teltebbek lehetnek. A pigmentfoltokra is hathat.

Hámlasztja és simítja a bőrt: Hepes


A tömörebb, üdébb bőr második titka a Hepes, egy összetevő, amely segít hámlasztani és simítani a bőrt, kiemelve természetes üdeségét, ragyogását, egyenletességét és lágyságát. Elősegíti a sejtek regenerálódását és segít hatékonyan harcolni a durva tapintású és száraz foltok ellen, mintegy megszépítve az arcbőrt.

Hidratálja és frissíti az arcbőrt: glicerin


Az arcbőrnek a változókorban olyan bőrápolóra van szüksége, amely ellensúlyozza a nedvességvesztést. A glicerin egy olyan összetevő, amely segít megtartani a vizet a bőr felső rétegeiben, kényelemérzetet és folyamatos hidratálást biztosítva. Az arcbőr kellemesen puhának és felfrissültnek érződik, akár egész napon át; a száraz bőr miatt érzett kellemetlenség megszűnhet.

A természetes faggyútermelés elősegítése: Hedione


Az utolsó összetevő, amely segít megszépíteni a bőrt a Hedione, egy jázminszármazék, amely elősegíti az epidermisz természetes lipidtermelését (a faggyú), amely gyakran túl kevés a változókor idején. A Neovadiol hatóanyag kombinációja segít a bőrnek az értékes, természetes olajok termelésében, amitől a bőr rugalmasabb és üdébb lehet.

Ikonikus termékeink

 • COMPENSATING COMPLEX szérum - termékkép

  NEOVADIOL

  COMPENSATING COMPLEX szérum

  Szérum

  A tömörebb és ragyogóbb arcbőrért

 • BESTSELLER

  COMPENSATING COMPLEX nappali arckrém normál, kombinált bőrre - termékkép

  NEOVADIOL

  COMPENSATING COMPLEX nappali arckrém normál, kombinált bőrre

  Nappali arckrém

  A tömörebb és ragyogóbb arcbőrért

 • COMPENSATING COMPLEX hűsítő éjszakai arckrém - termékkép

  NEOVADIOL

  COMPENSATING COMPLEX hűsítő éjszakai arckrém

  Éjszakai arckrém

  A tömörebb és ragyogóbb arcbőrért

 • Legolvasottabb

  go to top