OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

A munkája negatívan hat a haja állapotára?

A hajhullás és a stressz között létezik bizonyos összefüggés. Ön is belekerült a túl sok munka, túl kevés alvás, túl kevés szeretet és kevesebb haj által alkotott ördögi körbe?

A munkája negatívan hat a haja állapotára?

Munkahelyi vagy a családi élet szempontjából stresszes időszakokban, amikor még egyedül vagy frusztráltnak is érzi magát, elképzelhető, hogy még több haja hullik ki fésülködés vagy hajmosás közben. Ez lehet egy intő jel arra vonatkozóan, hogy ideje lassítani és kipróbálni néhány házi praktikát, amelyek segítenek szembenézni a nehézségekkel. Ezáltal csökkentheti a szintén a stressz által okozott, komolyabb megbetegedések kockázatát is!

A munkahelyi stressz ördögi köre


Ha a hajhullás mások számára is észrevehetővé válik, akkor az drámaian hathat az ön magabiztosságára és még nagyobb stresszt okozhat, ami megnehezíti a szakmai és magánéleti céljai elérését. Szerencsére hasonlóan más stressz által okozott tünetekhez (mint a fejfájás, a székrekedés, az álmatlanság vagy a libidócsökkenés) szinte a teljes hajhullás átmeneti. Próbáljon tehát nem aggódni miatta! Koncentráljon arra, hogyan tudná pozitívan befolyásolni az életét és a hajának az állapota is visszatér a régi kerékvágásba!

Gondolja át az étrendjét


A számítógép képernyője előtt elfogyasztott ebéd vagy az ebéd teljes kihagyása megvonja a testétől a szükséges tápanyagokat, amelyekre szüksége van és láthatóan befolyásolja a bőr és haj állapotát. Egy ebédszünet beiktatása nem csupán a hatékonyságot növeli, de jó hatást gyakorol az egészségi állapotra is! Válasszon sovány fehérjét tartalmazó ételeket, mint a halak friss zöldségekkel és vasban gazdag sötét leveles zöldségekkel. Kerülje a félkész ételeket és válassza inkább a sótlan olajos magvakat, amelyek rengeteg egészséges proteint és ásványi anyagot tartalmaznak, amelyekre a szervezetének és főként a hajának szüksége van!.

Biztosítsa a megfelelő alvást


Ha a túlzott munkahelyi stressz vagy az érzelmi, családi gondok miatt nem tud aludni éjszaka, akkor a testszövetei nem tudnak megfelelően regenerálódni. Lefekvés előtt vegyen relaxáló fürdőt, igyon meg egy nyugtató hatású kamillateát – és bújjon olyan korán ágyba, amennyire csak lehet!

Próbáljon ki egy kozmetikai megoldást


A Vichy új Aminexil Clinical 5 hajápolóját hajhullás ellen fejlesztették ki. A rendszeres fejmasszázs és a mindennapos használat felerősíti a hatását.

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

Aminexil Clinical 5 - hajhullás ellen nőknek

Aminexil Clinical 5 - hajhullás ellen nőknek

( 3 vélemény alapján )

Aminexil Clinical 5 - hajhullás ellen férfiaknak

Aminexil Clinical 5 - hajhullás ellen férfiaknak

Energiát adó sampon

Energiát adó sampon

( 118 vélemény alapján )

ENERGIÁT ADÓ HAJERŐSÍTŐ BALZSAM

ENERGIÁT ADÓ HAJERŐSÍTŐ BALZSAM

( 57 vélemény alapján )

Densi-Solutions Hajdúsító sampon - termékkép

Densi-Solutions
Hajdúsító sampon

A sűrűbb, erősebb hajért.

( 3 vélemény alapján )

Densi-Solutions Hajdúsító balzsam - termékkép

Densi-Solutions
Hajdúsító balzsam

A sűrűbb, erősebb hajért.

( 3 vélemény alapján )

go to top