OK

OK 
Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Természetesség: Vichy ápoló termékek

 • KEDVENCEM

Bízzon a természetes hatóanyagok erejében a bőr megfelelő ápolásához! Itt a Vichy termékcsalád 3 természetes összetevőjét és jótékony hatását mutatjuk be.

Természetesség: Vichy ápoló termékek

Fókuszban a rizskorpaolaj és sáfrányolaj

 • Sáfrányolaj: a pórsáfrány (a bogáncs család) virágának magjainak kivonata, omega 9-et és rengeteg omega 6-ot tartalmaz (2-szer többet, mint az argánolaj), tápláló és lágyító tulajdonságokkal.
 • Rizskorpaolaj: a Japánból származó friss rizs összepréselése által nyerik, ismerten gazdag omega 9-ben (40 és 52% között), omega 6-ban és omega 3-ban. A rizskorpaolajat bőrápoló és védő tulajdonságai miatt is használják, illetve a bőrt kiszárító hatások elleni küzdelemben is.

E két természetes olaj kombinációja különleges ápolást kínál a bőrnek, fokozva annak szépségét. Segítenek esszenciális zsírsavakat juttatni a bőrbe. Ennek eredményeként, elősegítik a bőr védőrétegének erősítését, és a bőr lipidekkel táplált lehet. Ezek a természetes olajok igazi szövetségesei lehetnek a változókor idején, mivel ez az az idő egy nő életében, amikor a bőr szárazabb és megfelelő táplálást igényel.

Fókuszban a rhamnose


A rhamnose egy természetes eredetű molekula, amely a cukornádból származik. Ez egy erőteljes molekula az öregedés jeleinek megcélzására és ráadásként: érzékeny bőrre is jó. A rhamnose értéke különleges, bőrfelépítés erősítő hatásában rejlik, ami által segíthet megelőzni és csökkenteni a bőr öregedésének jeleit. A rhamnose-zal gazdagított bőrápolási termékekkel, a 40 éves kor után megjelenő öregedés jeleinek megjelenése csökkenthető. Bőre puhább lehet, tónusa megszépül és a ráncok jelei csökkenhetnek.

Fókuszban a hialuronsav


A bőrben természetesen jelen lévő hialuronsav felel a bőr rugalmasságáért. A gond sajnos az, hogy az életkor előrehaladtával a szintje csökken. Ennek hatása pedig meglátszik a bőrön: a ráncok bevésődnek és a bőr veszít a feszességéből. Nincs is jobb a hialuronsavval gazdagított bőrápolók alkalmazásánál az öregedés jeleit mutató bőr feltöltésének és hidratálásának elősegítéséért. Válassza a fragmentált hialuronsavat tartalmazó ápolókat, annak érdekében, hogy megnövelje a az öregedésgátló összetevők bejuttatását a bőrbe. Alacsony molekuláris súlya (ami 22-szer kisebb méretben és súlyban) jobban bejut a bőrbe, háromszor annyira, mint a magas molekuláris súlyú hialuronsav. Egy jelentős előny a még hatékonyabb beszívódásért a bőr védőrétegébe és a mély hatásért.

Ikonikus termékeink

 • MAGISTRAL elixír koncentrált tápláló olaj

  NEOVADIOL

  MAGISTRAL elixír koncentrált tápláló olaj

  Szérum

  A tömörebb és komfortosobbnak érződő arcbőrért a változókor után

 • LIFTACTIV  SUPREME SZÉRUM 10
 • SUPREME
 • Legolvasottabb

  Az "aranygyökerek" antioxidáns ereje

  Összetevők

  Az "aranygyökerek" antioxidáns ereje

  A Scutellaria baicalensis a kínai Senhszi tartományban honos növény. Erre a régióra a nagyon hideg időjárás és az intenzív UV-sugárzás jellemző. A Scutellaria hihetelen ellenállóképességű. Erejét a gyökeréből meríti, amelyet a helyiek csak "aranygyökérnek" neveznek.

  olvassa el a cikket

  A KOLLAGÉN: MINDEN, AMIT TUDNIA ÉRDEMES RÓLA.

  Összetevők

  A KOLLAGÉN: MINDEN, AMIT TUDNIA ÉRDEMES RÓLA.

  Igaz, amit beszélnek róla: a bőre erősen függ tőle!
  Emlékszik még arra az időre, amikor nem tudta, hogy a kollagén igencsak fontos a bőre számára? Talán, amikor a 20-as éveiben a kollagéntermelése igencsak magas volt, 75%  -kal magasabb, mint az életkor előrehaladtával, nem kellett ezzel foglalkoznia! Esetleg fél füllel hallotta a kollagén szót, tudta, hogy az egy fehérje és hogy valahogyan összefügg a bőr struktúrájával.

  olvassa el a cikket

  Bifidusz: bőrerősítő hatás

  Összetevők

  Bifidusz: bőrerősítő hatás

  A probiotikumok élő mikroorganizmusok, amelyeknek az egészségre, különösen a bél mikroflórájára gyakorolt kedvező hatását már régóta tanulmányozzák. A Bifidusz egy probiotikumszármazék, amelyet a Bifidobacterium Longum baktérium fermentációjával nyernek. A Vichy innovatívan használta fel ezt a bőr számára kedvező hatású, nem élő probiotikum-származékot

  olvassa el a cikket

  go to top