OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

Az 5 perces, elronthatatlan sminkrutin

Gyorsan elkészíthető sminket szeretne, azokra a reggelekre, amikor csupán 5 perce jut erre? Próbálja ki egyszerű, 4 lépéses sminkrutinunkat!

Az 5 perces, elronthatatlan sminkrutin

1. lépés: Készítse elő a bőrét

Reggel, amint felkel az ágyból, legyen az első teendője az arctisztítás! A szennyeződések és a felesleges faggyú eltávolítása kulcsfontosságú annak érdekében, hogy az alapozót egységesen fel tudja vinni, ezért ne hagyja ki ezt a lépést! Ha pattanásoktól vagy visszatérő bőrhibáktól szenved, válasszon pattanások elleni hatóanyagokkal - mint például a szalicilsav - gazdagított, frissítő állagú arctisztító gélt. Ezután vigye fel a nappali arckrémet (amely lehetőség szerint tartalmazzon fényvédőt, legalább SPF25-t) és hagyja beszívódni a bőrbe a 2. lépés előtt!

2. A gyönyörű alap

Ezután készítse elő bőrét az alapozásra. Egy mattító báziskrém segíthet csökkenteni a pórusok és a bőrhibák megjelenését, sima alapot biztosítva az alapozónak. Amennyiben az alapozója folyékony vagy gél állagú, helyezzen egy-egy cseppet az orcáira és az állára, ezeket zongorázó mozdulatokkal dolgozza be a bőrbe, mielőtt jól eloszlatná egy szivaccsal, a gyors és egységes hatásért.

3. A bőrhibák korrigálása

Ha kipirosodás vagy sötét karikák jellemzik a bőrét, vigyen fel egy kis korrektort az alapozója fölé, kifejezetten a problémás területekre. A gyönyörű eredményért a gyűrűs- vagy kisujja segítségével oszlassa el, vagy használjon ecsetet a bőrhibák vagy foltok elrejtésére. Válasszon krémes, viaszos hatású korrektort, amely nem kenődik el vagy ül ki a bőrre napközben.

4. Púderezzen és púderezzen

Befejezésként rögzítse a sminket púderrel, amivel biztosíthatja annak az akár egész napos tartását. A kompakt púderek nagyszerűek a zsírosodásra hajlamos területek mattítására, míg az ásványi porpúderek nagyszerűek az egész arcbőrre, az alapozó rögzítésére. Semmiképpen se hagyja ki ezt a lépést, ha nem szeretné folyamatosan korrigálni sminkjét naközben! Egy leheletnyi ajakrúzs és egy kevés szempillaspirál, és készen is van az öt perces, gyönyörű smink!

Ikonikus termékeink

 • KORREKCIÓS FLUID ALAPOZÓ - termék kép
 • FIXÁLÓ PÚDER - termék kép
 • Legolvasottabb

  Az erősen fedő korrektor eloszlatásának titka

  Alapozók

  Az erősen fedő korrektor eloszlatásának titka

  Bár nagyszerűen elfedik a bőrhibákat, a bőr kipirosodását és az egyenetlenségeket, az erősen fedő korrektorokat gyakran nehéz eloszlatni a bőrön. Mi lehet a megoldás? Válasszon krémes állagú stiftes kiszerelést, amely erőlködés nélkül a bőrbe olvad!

  olvassa el a cikket

  go to top

  Skinconsult

  BŐRGYÓGYÁSZOKKAL KIFEJLESZTETT ALGORITMUS,
  AMELY A BŐRÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT ELEMZI

  Bőrelemzés
  1 perc
  alatt

  Csináljon egy szelfit

  Töltse ki a profilját

  Személyre szabott
  bőrápolási tanácsok

  v_woman-2.jpg
  Finom vonalakErőssége
  Szem alatti ráncokFókuszpont
  Feszességvesztés

  Fedezze fel: SkinconsultAI

  circle1circle2circle3circle4