OK

OK 
Mégsem

Köszönjük

Bezárás

A változókorban is lehet ragyogó a megjelenése: 5 szépségtipp egész napra

  • KEDVENCEM

A szépség 50 éves kor felett azt jelenti, hogy jól érzi magát a bőrében és nyugodtan és magabiztosan tekint a jövőbe. Vezesse be ezt az 5 egész napra szóló tanácsot a mindennapi programjába, hogy általuk szebbnek érezze magát, mint valaha!

A változókorban is lehet ragyogó a megjelenése: 5 szépségtipp egész napra

A változókori változások közepette szánjon időt a nap során egy kis felfrissülésre és regenerálódásra, hogy ezek által szebbnek és jobban érezze megát! Kövesse ezt az 5 alapvető lépést az egész napos szépségért: velük minden napot magabiztosan és energiával telve indíthat, készen az Önre váró kihívásokra!

1. Lépés: Ragyogó szemek és természetesen telt ajkak


A ragyogó szemekért és a teltebb, magabiztosabb mosolyért, korrigálja a problémás területeket egy szem- vagy ajakkontúr krémmel. Ez segít eltűntetni a sötét, szemek alatti karikákat és feszesebbé, hidratáltabbá és teltebbé varázsolni az ajkakat. Az ajak és a szemek körüli kisebb ráncok jelei csökkenhetnek és kisimulni látszódhatnak, így már felkészülten nézhet szembe a nap kihívásaival!

2. Lépés: Frissen induljon el otthonról és legyen mindenre felkészülve!


2. lépés az Ön szépség teendői között: ragyogó, fényes és egységes arcszín egy öregedésgátló, korrigáló alapozó, egy korrektor stift és egy testre való alapozó kombinációjával. Ezek segítenek egységesíteni a bőrtónust és minimalizálni minden apróbb bőrhiba megjelenését, mint a hegek, visszerek vagy piros és foltos bőr, hogy Ön teljesen magabiztos lehessen.

3. Lépés: Frissüljön fel a nap során termálvízzel


Az irodai munka vagy a különféle ügyintézések során kimelegedhet és szüksége lehet egy kis frissítőre. A 3. lépés az Ön egész napos szépségprogramjában egy spray kiszerelésű termálvíz használata, mint például a Vichy termálvíz, amikor csak szüksége van rá, bőre hidratáltságának és a frissességének visszaállításáért. Az ásványvíz segít hűsíteni különösen, ha hőhullámokkal is küzd.

4. Lépés: Lazítson és készítse elő a pihentető alvást


Esténként távolítson el minden szennyeződést a bőréről egy micellás vízzel vagy egy sminklemosóval. Befejezésként kíméletesen, körkörös mozdulatokkal masszírozzon az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe egy éjszakai ápolót, például a Neovadiol éjszakai arckrémet, a bőr frissítéséért és egész éjszakán át tartó megfelelő hidratálásáért. Egy arcmasszázs segíthet a lazításban, hogy az álma igazán nyugodt legyen.

5. Lépés: Élénkítse és varázsolja tömörebbé a bőrét a Neovadiol Compensating Complex segítségével!

Másnap ébredés után élénkítse és szépítse meg a bőrét a Neovadiol forradalmi szérumával és nappali krémjével! Több, mint egy egyszerű öregedésgátló arcápoló, ez az úttörő hatóanyag kombináció elősegíti a bőr rugalmasságát és hidratálja is a változókorba lépő bőrt. A több, mint 14 év klinikai kutatás 4 erőteljes hatóanyag ötvözetéből alkotott meg egy új összetételt: az új összetételű nappali krém 3% ProXylane-t tartalmaz—ez a Vichy arcápolói között a legmagasabb koncentráció—a bőr tömörségéért, ragyogásáért és simításáért. Az arcbőre üdévé válhat, frissítő illata pedig jókedvre derít és segít szembenézni az Önre váró kihívásokkal! 

Legolvasottabb

Az "urban ageing" jelenség

Slow life

Az "urban ageing" jelenség

Milyen hatással van az arcbőrre a városi környezet? Az olyan tényezők, mint  pl. a dohányzás, a szmog és a stressz, melyekkel a városokban nap mint nap szembe kell néznünk - összefoglaló nevén az exposome - szoros kapcsolatban állnak a bőr idő előtti öregedésével. Milyen megoldást kínál erre a Vichy?

olvassa el a cikket

go to top