OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

A szülővé válás: amit senki sem mond el Önnek!

 • KEDVENCEM

A szülővé válás egy csodálatos dolog, számtalan öröm forrása. Az első néhány hónapban azonban megkérdőjelezhetetlenül megváltoztatja a megszokott rutint!

A szülővé válás: amit senki sem mond el Önnek!

Ugrás az ismeretlenbe


A fiatal szülőknek szóló könyvek segíthetnek néhány dologban, de valószínűleg nem szerepel bennük minden! Készüljön fel arra, hogy mindig készenlétben kell lennie és váratlan kihívásokkal kell szembenéznie! Minden gyermek más és egyedülálló személyiségüknek megfelelően különleges bánásmódot igényelnek.

Rövid éjszakák


Kisbabájának állandó igénye megzavarhatja az Ön alvási ritmusát.
Olvasson szakértői véleményeket arról, hogyan segítheti kisbabája alvását, például egy lágy masszázzsal elalvás előtt, de önmagát se hanyagolja el! A családnak szüksége van Önre, ezért ne habozzon, férjével váltott műszakban figyelni a babára és amíg a férjén a sor, Ön használjon ki minden lehetőséget egy kis alvásra a nap során!

Bőrproblémák


A Nemzetközi Bőrgyógyászati Intézet állítása szerint a terhes nők 10 -15%-ánál jelenik meg melasma: sötétebb pigmentált foltok az arcon. Ezek ugyan elhalványulnak a szülés után, de Önnek más bőrproblémák is gondot okozhatnak, mint például a terhességi csíkok, pattanások, seprűvénák, bőrszárazság és fokozott érzékenység a hormonszint ingadozások miatt.
Szerencsére ezek általában nem tartanak tovább néhány hónapnál. Kerülje a napsütést, használjon magas faktorszámú fényvédőt, és testápolót a striák ellen.

Hajhullás


A szülés utáni hajhullás néven ismert jelenség rendkívül gyakori a szülés utáni harmadik és hatodik hónap között. Ne essen kétségbe, ha a lefolyót és a hajkeféjét is elárasztja a rengeteg kihullott hajszál! Ez csak átmeneti jelenség, az ösztrogénszint óriási visszaesése miatt a szervezetben. A szoptatás nem okoz hajhullást, így a baba elválasztása nem fogja megszűntetni ezt a jelenséget.
Gyengéd, gyógyszertárban kapható hajápolási termékek és a frizura kiigazítása jó megoldást jelenthetnek ilyenkor. A probléma még inkább szembetűnő hosszú haj esetén, így egy új frizura nemcsak friss, fiatal édesanyás megjelenést kölcsönöz, de segít küzdeni az egész házat elborító hajszálak ellen is.

Megéri a trauma


Akárhogyan is, a szülővé válás a legizgalmasabb pillanat életünk során és minden kis meglepetés, minden a gyermekkel töltött pillanat emlékezetes marad. Aludjon egy keveset, hallgasson zenét, élvezze a káoszt és tegyen mindent olyan jól, amennyire csak tud. A gyermekeinkkel sokkal többet nevetünk, mint bármikor máskor az életben!

Ikonikus termékeink

 • AMINEXIL CLINICAL 5 - FÉRFIAKNAK - termék kép
 • BESTSELLER

  ENERGIZÁLÓ sampon - A hajhullás elleni program kiegészítő terméke - termék kép
 • Legolvasottabb

  A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

  Életpillanatok

  A SLOW ÂGE termékcsalád két új taggal bővült. Ismerkedjen meg velük!

  A Slow Âge termékcsalád születése mögött az életvitel és azzal együtt az öregedés jelei lelassításának gondolata áll. A termékcsalád most két új taggal bővült: a Slow Âge nappali arckrémmel és a Slow Âge szemkörnyékápolóval. Mindkét termék segít felvenni a harcot az exposome-mal, azaz a bőrre károsan ható belső és külső hatások összességével.

  olvassa el a cikket

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Életpillanatok

  Hogyan ápolja problémás bőrét?

  Az arcbőr egy rendkívül érzékeny része az emberi szervezetnek. Szinte minden meglátszódik rajta. Befolyásolják fiziológiás és hormonális folyamatok, étkezési szokások, az illető életvitele és nem utolsó sorban pszichológiai tényezők. Ez utóbbiak közül legfontosabbak a stressz és az önbizalom.

  olvassa el a cikket

  go to top