OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

5 tipp bőrhibák és zsíros bőr ellen

Állítsa meg a kifényesedést és űzze el a bőrhibákat ezekkel az életmód tanácsokkal!

5 tipp bőrhibák és zsíros bőr ellen

1. Mozogjon!

Mindannyian ismerjük a sport egészségre gyakorolt pozitív hatásait, de tudta Ön, hogy a sport a bőr javítását is elősegíti? Olyan sebességre gyorsítja fel a vérkeringést, amilyennel oxigén jut a sejtekbe, fokozva a sejtek méreganyag elszállítását – beleértve a káros szabadgyököket is.

2. Étkezzen egészségesen!

Amíg a tudósok el nem döntik, hogy a készételek károsak-e a bőrünknek, abban bizonyosan egyetértenek, hogy az egészséges ételek jót tesznek neki. Az olívaolaj, az étcsokoládé (legalább 70% kakaóval), a paradicsom, a halak, a sötét leveles zöldségek és a magok mind tele vannak a bőrnek kedvező vitaminokkal és ásványi anyagokkal. És persze ne feledjen el sok vizet inni!

3. A megfelelő program

A zsíros, pattanásokra hajlamos bőrre kifejlesztett, mindennapos bőrápolási program, mint a Normaderm segít megtisztítani a bőrt, miközben hidratálást nyújt, elősegíti a faggyútermelés és a kifényesedés csökkentését. Rendszeres használatával a bőr azonnal és hosszú távon is javulni látszódhat.

4. Ne piszkálja!

Néha észre sem vesszük, hogy hozzáérünk, de a bőr megérintése pattanásokat, gyulladást és zsírosodást okozhat, ahogyan az ujjainkkal baktériumokat viszünk fel rá. A rendszeres kézmosás korlátozhatja ezt, de próbálja visszafogni magát, amikor csak tudja, hogy ne érintse meg oly gyakran az arcát!

5. Könnyű smink

A nehéz, zsíros alapozó rémálom a zsíros bőr számára! Nem csupán lerakódásokat okoz, ami pattanásokat eredményezhet, de hajlamos le is folyni a zsíros bőrről, így délre már nem is fedi semmi a bőrt. Válasszon könnyű, mattító krémet vagy akár színezett hidratáló krémet az arctisztító program után és kerülje az olaj alapú krémeket, amelyek nem maradnak fent és irritációt is okozhatnak!

A zsíros, bőrhibákra hajlamos bőr nem feltétlenül kell, hogy megkeserítse az életét! Ezek az egyszerű lépések segítenek kifényesedés és pattanás mentessé tenni a bőrét!

Ikonikus termékeink

PROBIO-BHA<br />BŐRHIBÁK<br />ELLENI SZÉRUM

PROBIO-BHA
BŐRHIBÁK
ELLENI SZÉRUM

A hormonális akné okozta pattanások ellen.

KETTŐS HATÁSÚ, KORRIGÁLÓ,<br />HIDRATÁLÓ ARCÁPOLÓ

KETTŐS HATÁSÚ, KORRIGÁLÓ,
HIDRATÁLÓ ARCÁPOLÓ

( 654 vélemény alapján )

UV-CLEAR

UV-CLEAR

( 2 vélemény alapján )

S.O.S. Pattanások elleni célzott ápoló, kénnel - S.O.S. Pattanások elleni célzott ápoló, kénnel

S.O.S. Pattanások elleni célzott ápoló, kénnel

3-IN-1 ARCTISZTÍTÓ-BŐRRADÍR-MASZK

3-IN-1 ARCTISZTÍTÓ-BŐRRADÍR-MASZK

Többféleképpen használható formula zsíros, pattanásokra hajlamos bőrre

go to top