OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

5 esemény, amikor alaposabban kell megtisztítania a bőrét

Egyes események az életben egy kicsit komolyabb sminket kívánnak, mint mások.

5 esemény, amikor alaposabban kell megtisztítania a bőrét

Átvesszük az 5 legfontosabb eseményt, amikor az arctisztításban is komolyabb arzenált kell bevetni és tippeket adunk hogyan távolítsa el a tartós sminket a bőr károsítása nélkül!

Szilveszter

A csillámok nagyon trendik néhány éve, de a tőlük való megszabadulás igencsak macerás lehet! A nagy gonddal felvitt alkalmi smink eltávolításához jó választás lehet egy olaj alapú arctisztító, ami könnyedén eltávolít minden maradék csillámot, mielőtt egy micellás vízzel átitatott vattakoronggal áttörölné az arcát a jó szolgálatot tett alapozó eltávolításáért és a friss és jól megtisztított arcbőrért.

Valentin nap

Tartós, matt ajakrúzs? Nagyszerű választás a szíve választottjával eltöltött vacsorához! Hogy megszabaduljon a tartós ajakrúzs nyomaitól, mártson egy régi fogkefét kedvenc ajakradírjába (a cukor és olívaolaj keveréke is nagyon jó)! Kíméletesen mozgassa végig az ajkakon a radírozáshoz és a maradék festék eltávolításához, majd törölje le egy olaj alapú tisztítóval a maradék festék vagy száraz bőr eltávolításáért.

Esküvő

Amikor ragyogó bőrt szeretne az esküvőjére (LINK: Ásványi maszkok cikk, ‘Hogyan lehet ragyogó a bőre az esküvőjére?), biztosan több időt szán majd a báziskrém felvitelére, mint általában! Fontos tehát, hogy legyen egy arctisztító, amely képes az egész arcbőrt megtisztítani a sminktől. Kíméletesen vigyen fel egy krém alapú sminklemosót, mint például a Vichy 3-in-1 arctisztítója a szemekre a makacs szempillaspirál eltávolításáért, mielőtt az arctisztítóval az egész arcbőrt átmasszírozná! A friss krém állagú arctisztítót nem kell leöblíteni, a bőrt hidratált, tiszta és kellemes érzetűvé varázsolja. Végezetül pedig egy micellás vízzel fejezze be a sminkmaradványok eltávolításáért és voilà! Már csak az Ön személyes, belső ragyogása maradt!

Halloween

Egy kicsit eltúlozta a szemhéjtust? Ezzel nincs egyedül! Amikor vízálló sminket kell eltávolítani fontos, hogy ne dörzsölje a szemek körüli érzékeny bőrt. Összetevőik hatékony kombinációjának köszönhetően a kétfázisú arctisztítók rendkívül alkalmasak a különlegesen erős, drámai vagy színházi smink eltávolítására. A Vichy kétfázisú, vízálló szemfestéklemosója egy olajos fázist is tartalmaz a vízálló sminkek, mint a szemhéjtus vagy a szempillaspirál eltávolításáért, a szem irritálása nélkül.

Karácsony

Az ünnepi időszak mindig jó mentség új vagy divatos sminkek kipróbálására, de ha nem tudja melyik arclemosót válassza hozzájuk, az extra idő, amit a sminkje lemosására kell szánnia, nagyon zavaró lehet! A bőr hajlamosabb a kiszáradásra a téli hónapokban, tehát miután egy tápláló arctisztító olajjal vagy kíméletes micellás vízzel eltávolítja a sminket, használjon egy krém alapú arctisztítót is a bőr hidratálási szintjének visszaállításáért , amikor odakint fagypont alatt van a hőmérséklet! A Vichy hidratáló és arctisztító habzó krémének gazdag állaga a tesztben résztvevők 94%-a szerint a bőrt puhábbá tette már akár egy felvitel után is.* Az eredmény pedig? Nincs több száraz vagy hámló folt egy új alapozó kipróbálása után!

*
Vichy Pureté Thermale Doc Scientifique, CF saját megítélés alapján, 70 ázsiai nő 1 használat után.

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

Ásványi micellás arctisztító tej - száraz bőrre - termékkép

Ásványi micellás arctisztító tej - száraz bőrre

( 1 vélemény alapján )

Habzó arctisztító - termékkép

Habzó arctisztító

( 1 vélemény alapján )

Szemfestéklemosó érzékeny szeműeknek - termékkép

Szemfestéklemosó érzékeny szeműeknek

( 3 vélemény alapján )

go to top