OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

3 sport, amely segít Önnek fittnek, dinamikusnak és energikusnak maradni a változókor idején is

A változókori fizikai változásokkal egyre jobban előtérbe kerül a fittség és a fizikai jólét. Melyek azok a sportok, amelyek a legjobban segítenek megőrizni a testi és lelki egészséget, frissességet és dinamizmust?

A fáradtság, az alvászavarok, a stressz és a hormonális változások együtt súlygyarapodáshoz és izomvesztéshez vezethetnek: ezek pedig csak néhány mód, ahogyan a változókor hathat az egészségére, az energiaszintjére és általános fittségére. Ezért fontos, az élet ezen új szakaszában, hogy kellő figyelmet szenteljen a mozgásnak és egy egészségesebb, energikusabb, vidám jövő felé kötelezze el magát. Íme 3 nagyszerű sport, amit elkezdhet: ezek segítenek megőrizni a frissességet, energikusságot és magabiztosságot ebben a különleges, átmentei időszakban.

Pilates: élvezze az önmagára fordított időt és töltődjön fel!

Ha szereti a csendet, a saját időt, amikor csak befelé figyel és meditál, ugyanakkor formázza is a testét, akkor a pilates ideális választás az Ön számára! Ha helyesen végzi őket, a kíméletes nyújtások és erősítések segíthetnek növelheti a hajlékonyságát és fenntartani az izmai tónusosságát, amelyek gyakran csökkennek a változókor idején. És egy tanulmány szerint, a relaxáló gyakorlatok, mint a pilates vagy a jóga segítenek csökkenteni a szorongást, amit gyakran súlyosbítanak a hormonális ingadozások.

Kardio-golf: a pulzusszám megemelésének egy szórakoztató módja

Egy baráttal vagy akár élete párjával is végezheti. A kardio-golf a szív- és érrendszer egészségének és a karcsúbb, izmosabb test fenntartásának szórakoztató és egyben frissítő módja. Ez a mozgásforma a golfban használt lendítő mozgások és mozdulatok intenzitását erősíti fel, elősegítve a fittségi szint javítását és az izmok erősítését. Főleg, ha szereti a páros sportokat, legyen energikusabb és vitalitással teli egy olyan sportnak köszönhetően, amely sokkal szórakoztatóbb, ha ketten végzik!

Fitneszrajongóknak: próbálja ki a 30 napos guggolás kihívást

Ön az intenzívebb edzésformákat kedveli, amelyek kihívások elé állítják? A 30 napos guggolás kihívás tökéletes kezdési módja lehet az új fitneszrutinnak, ami motivál és energiát is ad. Számos tanulmány szerint alapvető fontosságú az erőnlét és az izomtónus növelése a változókorban, mivel ezek segítenek megelőzni a csontritkulást. A guggolások megdolgoztatják a nagy izomcsoportokat, továbbá a pulzusszámot is megnövelik, javítva a szív- és érrendszer állapotát. Készen áll? Az interneten sok ingyenes kihívást talál, teljes edzésprogrammal és utasításokkal.

Egészítse ki az edzést bőrápolási programmal is!


Új fitnesz terve kiegészítéseként hozza csúcsformába a bőrét is a Vichy Neovadiol segítségével, egy úttörő öregedésgátló bőrápolóval, amelyet kifejezetten a változókorú nőknek fejlesztettek ki! 4 erőteljes összetevő, mint a Pro-Xylane, egy forradalmi hatóanyag kombinációban segít feszesíteni, simítani és megszépíteni a bőrt. Bőre azonnal üdébbnek és ragyogónak látszik.

Ikonikus termékeink

A változókor első szakaszától a változókort követő időszakig<br />Meno 5 Bi-Szérum

A változókor első szakaszától a változókort követő időszakig
Meno 5 Bi-Szérum

( 58 vélemény alapján )

Peri-Menopause Bőrtömörség Fokozó és Bőrfeszesítő Nappali Krém - termékkép

Peri-Menopause / A változókor első szakaszától
Bőrtömörséget fokozó, nedvességgel feltöltő nappali arckrém

( 9 vélemény alapján )

Peri-Menopause Bőrtömörség Fokozó és Bőrminőség Javító Éjszakai Krém - termékkép

Peri-Menopause / A változókor első szakaszától
Bőrtömörséget fokozó, revitalizáló éjszakai arckrém

( 11 vélemény alapján )

Post-Menopause Bőrfeltöltő Faggyútermelés Szabályozó Nappali Arckrém - termékkép

Post-Menopause / A változókor után
Lipidpótló, bőrtömörséget fokozó nappali arckrém

( 7 vélemény alapján )

Post-Menopause Bőrfeltöltő és Feszesítő Éjszakai Krém - termék kép

Post-Menopause / A változókor után
Lipidpótló, bőrtömörséget fokozó éjszakai arckrém

( 3 vélemény alapján )

Száj- és szemkörnyékápoló

Száj- és szemkörnyékápoló

( 1 vélemény alapján )

go to top