OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

3 ragyogó és inspiráló nő, akik 50 évesen a boldogságot és az eleganciát testesítik meg

A szépség és a magabiztosság nem korfüggő – és ez a 3 ragyogó, inspiráló nő bebizonyítja, hogy az 50 éves kor az új kihívások és a nyugodt, vidám és kecses jövőbe tekintés ideje.

3 ragyogó és inspiráló nő, akik 50 évesen a boldogságot és az eleganciát testesítik meg

Az olyan kultúrákban, ami a fiatalságot isteníti, azon belül is főként a nőkét, fontos újra és újra elismételni azt az alapigazságot, amely szerint a valódi szépség kortalan! Oly változatos területeken, mint a géntudomány, a szórakoztatóipar és a humanitárius segítségnyújtás, ez a 3 inspiráló és sugárzó nő bizonyítja, hogy az 50 éves kor lehet a kreativitás, az erő, a magabiztosság és az öröm ideje. Az új kihívások és a korlátainkon való átlépés ideje, hogy pontosan olyan legyen az élete, amilyet szeretne!

Robin Wright: a képernyőkön testesíti meg az eleganciát és a stílusosságot

A legjobban a Netflix House of Cards sorozatában játszott elegáns és erős Claire Underwood szerepéről ismert, Robin Wright Golden Globe nyertes amerikai színésznő finoman érzéki, nyugodt stílusával uralja a képernyőt. Különleges karizmája és nyers tehetsége elismerést nyert: ő máig az egyetlen színésznő, aki Golden Globe díjat nyert egy kizárólag az interneten játszott sorozatért!

A mottója: “Inkább olyasmit próbálok meg, amiben nem vagyok biztos, hogy meg tudom csinálni!”

Jennifer Doudna: Úttörő, vezető genetikai kutató

Ön talán még sosem hallott Jennifer Doudnaról, a University of California, Berkeley Professzoráról, de a genetikai orvostudomány igen! 2012-ben Doudna és kollégái megtalálták a DNS dekódolásának forradalmi, hatékonyabb módját, ami további áttöréseket hozott ezen a területen. Több tudományos és orvosi díjat is nyert, ide értve az Institute of Medicine díját 2010-ben.

A mottója:A biotechnológia világának az egyik gondja a női vezetők hiánya, és én szeretném ezt megváltoztatni, kitaposva az utat.”

Joanne Liu: Életmentő az Ebola járvány idején

Amikor 2014-ben a halálos Ebola vírus több nyugat-afrikai országban járványszintűvé vált, az Orvosok határok nélkül szervezet vezetője Joanne Liu hihetetlen bátorságról és eltökéltségről tett tanúbizonyságot az ellene való küzdelemben és számtalan életet mentett meg.  Annak ellenére, hogy az Ebola már nem szerepel a lapok címlapjain, a kanadai doktornő tovább küzd a vírus ellen az érintett országokban, mint Sierra Leone és Guinea, ahogyan a Time magazinnak is elmondta: “Annak ellenére, hogy továbbra is van mit tennünk, mindannyian szeretnénk, ha ezt a járványt megállítanánk”. Nyugalmat és kifinomultságot sugárzó példamutató, aki óriási kihívásokkal néz szembe.

A mottója: “A humanitáriánus segítséget nyújtó szervezeteink betegek és gyógyításra szorulnak. Figyelembe kell venni a valóságot és vissza kell adni az emberiességét.”

A Szerkesztőség

Ikonikus termékeink

A változókor első szakaszától a változókort követő időszakig<br />Meno 5 Bi-Szérum

A változókor első szakaszától a változókort követő időszakig
Meno 5 Bi-Szérum

( 70 vélemény alapján )

Peri-Menopause Bőrtömörség Fokozó és Bőrfeszesítő Nappali Krém - termékkép

Peri-Menopause/ A változókor első szakaszától
Bőrtömörséget fokozó, nedvességgel feltöltő nappali arckrém

( 3 vélemény alapján )

Peri-Menopause Bőrtömörség Fokozó és Bőrminőség Javító Éjszakai Krém - termékkép

Peri-Menopause/ A változókor első szakaszától
Bőrtömörséget fokozó, revitalizáló éjszakai arckrém

( 11 vélemény alapján )

Post-Menopause Bőrfeltöltő Faggyútermelés Szabályozó Nappali Arckrém - termékkép

Post-Menopause/ A változókor után
Lipidpótló, bőrtömörséget fokozó nappali arckrém

( 7 vélemény alapján )

Post-Menopause Bőrfeltöltő és Feszesítő Éjszakai Krém - termék kép

Post-Menopause/ A változókor után
Lipidpótló, bőrtömörséget fokozó éjszakai arckrém

( 3 vélemény alapján )

Száj- és szemkörnyékápoló

Száj- és szemkörnyékápoló

( 1 vélemény alapján )

go to top