OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

3 hajformázási tipp elvékonyodó hajra

Nem biztos benne, hogyan emelheti ki a legjobban a hajkoronáját? Szakszerű tippeket adunk az elvékonyodó haj formázására a maximális dús hatásért.

3 hajformázási tipp elvékonyodó hajra

Tippek vékonyszálú haj formázásához


A Vichy tudományos kommunikációs szakértője, Laurie Jacquet három kulcsfontosságú területet azonosít az elvékonyodó haj ápolásában. Először is fontos a kíméletesség. Kerülje a túl erős vagy közvetlenül a zuhanyzás után történő kifésülést: e helyett kondicionálás után egy fésű segítségével válassza szét a haját, és távolítsa el a felesleges vizet a szárítási folyamat megkönnyítése érdekében.


A túlzott hő által okozott károsodás csak ronthat az elvékonyodó haj megjelenésén, ezért hajszárítás helyett inkább hagyja a haját a szabad levegőn megszáradni. Ha általában este mossa meg a haját, laza vagy erősebb fonással megelőzheti annak szöszösödését, megkönnyítheti a reggeli formázást és dús hatást is kölcsönözhet. Ha pedig egyszerűen nem tud meglenni hajszárítás nélkül, legalább vegye le a fúvófejet, a hő jobb eloszlásáért.

A vastagabbnak látszó hajért

Töredezésre hajlamos vékonyszálú hajat ne szárítson a hajszárító legmelegebb fokozatán! A látványos dúsításért fejjel lefelé szárítsa meg a haját, enyhébb hőfokon. Laurie javasolja továbbá, a haj masszírozását a töveknél a hajszálak ellazításáért. Ez nem csak a fejbőr vérkeringését és a tüszők általános állapotát segíti, hanem segít megemelni a hajtöveket is a dúsabb hatásért.

Módosítsa a frizuráját

Végül fontos, odafigyelni a frizurára is. Az azonnali dúsító hatásért próbálja meg megváltoztatni a haja szétválasztásának módját, mert a haj természetes esése hozzájárulhat a laposabb megjelenéshez. Kerülje a hajvasalást, ami gyakran hangsúlyozza a haj ritkulását. A haj természetes textúrájának hangsúlyozásához hagyja, hogy a haja magától megszáradjon, egy könnyű hajformázó balzsam vagy hab felvitele előtt.

Ezek a tippek segítenek javítani az elvékonyodó haj megjelenésén. Ha azonban gyakran okoz gondot az elvékonyodott és erőtlen haj, használja a Vichy Dercos Densi-Solutions készítményeket, amik segítenek növelni a haj dússágát.[1] Akár hat hét alatt a haj volumene és vastagsága javulni látszik.[2]


[1] Klinikai tanulmány, 79 nő, 6 hétig. [2] Fogyasztói teszt, 138 nő, a teljes Densi-Solutions program 6 hétig történő használatával.

Ikonikus termékeink

Densi-Solutions Hajdúsító sampon - termékkép

Densi-Solutions
Hajdúsító sampon

A sűrűbb, erősebb hajért.

Densi-Solutions Hajdúsító balzsam - termékkép

Densi-Solutions
Hajdúsító balzsam

A sűrűbb, erősebb hajért.

Densi-Solutions Hajsűrűség fokozó koncentrátum - termékkép

Densi-Solutions
Hajsűrűség fokozó koncentrátum

A sűrűbb, erősebb hajért.

( 1 vélemény alapján )

go to top