OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

10 dolog, amit nem tudott a Vichy termálvízről

A francia vulkánok szívéből nyert Vichy termálvíz a mélyben tett útja során többféle ásványi anyaggal és nyomelemmel gazdagodik. És mi a titka?

10 dolog, amit nem tudott a Vichy termálvízről

 • Egy rendkívül erős víz, amelyet 85 évvel ezelőtt fedeztek fel. A Vichy városából származó francia orvos, Dr. Haller, fedezte fel a Vichy termálvíz erejét 1931-ben. Megfigyelte, hogy alkalmas a sebek gyógyulási folyamatának javítására. Elkezdte hát tanulmányozni a bőrre gyakorolt jótékony hatását és így jött létre a Vichy dermokozmetikai márka.
 • Vichy termálvíz, egy különleges út 4000 méter mélyen. Az esővíz átszivárog az Auvergne régió mikroszkopikus törésvonalai mentén és átjut a kristályos talajon. A vulkanikus kőzetekkel érintkezve a víz 15 ásványi anyagot szív magába. Az útja 4000 méteres mélységben folytatódik, több ezer évig mielőtt a végére ér. A Vichy termálvizet a 15 méter mélyen található forrásából nyerik.
 • 140 ° C-ig felmelegített víz. Hosszú, föld alatti útja során a Vichy termálvíz természetesen felmelegszik. Amikor eléri a 4000 méteres mélységet, a hőmérséklete a 140 ° C-ot is eléri és széndioxiddal telítődik.
 • Vichy termálvíz, rendkívüli ásványosság. Különleges útja során a Vichy termálvíz 15, rendkívüli koncentrációjú 5.2 g / l ásványi anyaggal gazdagodik. Ráadásul ez az egyik ásványokban legváltozatosabb és nyomelemekben leggazdagabb termálvíz.
 • Különleges formulációs megközelítés. A Vichy termálvíz áll a termékek fejlesztési folyamatának a középpontjában. Ez a módszer lehetővé teszi a gondosan mért és több teszt által szavatolt hatékonyságú aktív hatóanyagok kiválasztását.
 • 3 hatású termálvíz a gyönyörű bőrért. A Vichy termálvíz segít erősíteni, regenerálni és kiegyensúlyozni a bőrt. Sok jótékony hatása révén a bőr jobban meg tud küzdeni a külső és belső támadásokkal (UV-sugárzás, környezetszennyezés ...).
 • A biztonság érdekében. A kinyerését követően a Vichy termálvizet szigorúan ellenőrzik, hogy a tisztasága és érintetlensége biztosított maradhasson. Hatékonyságának biztosítása érdekében, minden összetételt bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelnek.
 • Erősebb bőr a Vichyvel. Formulációs és ásványi gazdagságának köszönhetően a Vichy termálvíz lehetővé teszi számunkra, hogy a bőrt erősebbé varázsoljuk mindennapos ellenségeivel, mint a környezetszennyezés és az UV-sugárzás szemben.
 • A Vichy termálvíz megnyugtatja az érzékeny bőrt. Meg tudja nyugtatni az irritációkat. Segít nyugtatni és megkönnyebbülést nyújtani a károsodott, akár érzékeny bőrnek is.
 • A Vichy termékek sztár összetevője. Különleges jótékony hatásai révén a Vichy termálvíz minden Vichy arcápolási termék szerves része.

Ikonikus termékeink

 • ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG VICHY TERMÁLVÍZ - termékkép
 • Legolvasottabb

  Vichy Termálvíz

  Nyári kánikula: meg tud birkózni bőre a meleggel?

  Ha elutazik nyaralni, ha nem: a hőség le tudja meríteni bőre ásványi-anyag készletét, amely a bőr feszüléséhez és érzékenyebbé válásához vezethet. Megkérdeztük Dr. Nina Roos bőrgyógyászt, hogyan vészeljük át a nyári meleget a városban, miközben ápoljuk is a bőrünket.

  olvassa el a cikket

  go to top