getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HU Test : 'HU/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

A francia vulkánok szívében született termálvíz ereje az erősebb bőrért.

Vichy Termálvíz

A Vichy Termálvíz ereje az erősebb bőrért

Franciaországban, a védett Auvergne-i vulkáni régió központjában található a Vichy Termálvíz forrása. Évezredes és 4000 méter mélyen vezető útja során a Vichy Termálvíz 15 ásványi anyaggal és nyomelemmel gazdagodik, amelyek alapvető fontosságúak a bőr szépségéért.

A Vichy Termálvíz a Vichy arcápolási termékek sztár hatóanyaga. Fedezze fel az erő forrását!

Eredetünk

A dermokozmetika úttörője

Dr. Haller a Vichy Termálvizet akkor fedezte fel, amikor a 20. század elején a Vichy Termálközpont igazgatója lett. Ő volt az első, aki ennek a különleges termálvíznek a terápiás tulajdonságait a kozmetikumokban alkalmazta, ezzel létrehozva a Vichy márkát.

Úttörő is volt: orvosi hátterének köszönhetően új arcápolási programokat hozott létre bőrtípusok alapján, bevezette az első szérumot a gyógyszertárakba, és szépségápolási tanácsokat fejlesztett ki nők számára.

A Vichy születése

 • Időszámitásunk előtt 50-ben
  Kedvelték a kelták, majd a rómaiak is. A bőrre gyakorolt egyedi hatásai miatt a forrás népszerű fürdőhellyé vált.
 • 1677
  De Sévigné márkiné Vichy városkájából visszatérvén XIV. Lajos udvarában dicsérő szavakkal illette a termálvizes gyógykezelés áldásos hatásait és ezzel trendet teremtett.
 • 1861
  III. Napóleon Európa legnagyobb gyógyfürdőjévé kiáltotta ki Vichy városát.
 • 1931
  A Vichy Laboratóriumokat Dr. Haller, egy bőrgyógyász és Georges Guérin, a Grenoville Perfumes igazgatója alapították. Kezdeti dermokozmetikai márkájukat Les Secrets de Vichy-nek nevezték.
 • 1961
  A Vichy a forrástól 4 km-re nyitott gyárat. A termálvíz jótékony hatásait minden VICHY termékben meglelheti.

A Vichy Intézet - Erőforrás a bőre számára

lejátszás / játék

Program a bőr regenerálásáért

A franciaországi Vichy városában található Intézetben, amely csupán néhány lépésre fekszik a termálvíz forrásától, a termálvizet célnak megfelelően, különböző bőrápolási programokra is felhasználják. Jótékony hatásait szakértők igazolták az erősebb bőrért.

Minden egyes program személyre szabott bőrdiagnosztikán alapul, figyelembe veszi a bőr állapotát, az életstílust és lépésről lépésre átalakítja azt. A hatások akár már az első alkalomtól láthatóak.

Szépségápolási program

A Vichy dermokozmetikai szakemberek személyre szabott, Vichy Termálvizet tartalmazó szépségápolási programot biztosítanak. Ez magában foglalja az összes arc-és testápolási rutint, masszázs mozdulatsort és táplálkozási tanácsokat is.

Engedje meg, hogy segítsünk. Mi megértjük, meghallgatjuk és tanácsot adunk. Mindent megteszünk azért, hogy teljes mértékben élvezhesse ezt a különleges regenerációs pillanatot és élvezze ezt a megújulást még a ottartózkodás befejezése után is!

Arcápolási tanácsadás

Személyre szabott bőrápolási tanácsadás

Szánjon rá néhány percet és válaszoljon néhány kérdésünkre az Ön életmódjával és a bőre szempontjából fontos kérdésekkel kapcsolatban!

Ezután javaslunk egy bőrápolási programot, amely megfelel bőrének, személyre szabott tanácsokkal kiegészítve.