OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

A PEPTIDEK: ISMERJE MEG EZEKET A CSODÁS ÖREGEDÉSGÁTLÓ ÖSSZETEVŐKET!

 • KEDVENCEM

A PEPTIDEK: ISMERJE MEG EZEKET A CSODÁS ÖREGEDÉSGÁTLÓ ÖSSZETEVŐKET!

A retinollal, az antioxidánsokkal, az AHA-kkal és a C-vitaminnal úgy tűnhet, hogy minden hónapban megjelenik valami új szuper szépségápolási összetevő!

A bőrápolásban a legújabb különlegességek most a peptidek: aminosavak rövid láncai, amelyek közül néhány közismerten újból el képes indítani a kollagéntermelést, lassítva az öregedési folyamatot.

Érdemes hát Önnek is tudnia ezekről az öregedésgátló hatóanyagokról!

Tehát az életkor előrehaladásával a bőrt stimulálni kell, hogy regenerálódjon.

Idővel, akárcsak a test többi részének, a bőrnek az anyagcseréje is lassul, ami azt jelenti, hogy kevésbé hatékonyan újul meg, és lassabban állítja elő a kollagént - a dermisz fő rostját - ami feszesség- és rugalmasságvesztéshez vezet. Ha pedig túl sok időt tölt a napon és az UV-sugázás hatásainak is kiteszi a bőrét, ez a folyamat drasztikusan felgyorsul. Ezen túlmenően a légszennyezés és a cigarettafüst hatására felszabaduló szabad gyökök által okozott gyulladások is felgyorsíthatják a bőr öregedési folyamatát. Tehát az életkor előrehaladásával a bőrt stimulálni kell, hogy regenerálódjon.

Peptidek

A peptidek ereje

Ennek egyik módja, ha olyan hatóanyagokat választunk, amelyek a kulcsfontosságú bőrrostokat célozzák: a kollagént és az elasztint. A peptidek, az öregedésgátló összetevők nagy családja, amelyek bizonyított in vitro hatékonysággal rendelkeznek. Természetesen is előfordulnak a testben, bizonyos hormonokban, mint például az endorfinok és az oxitocin, és úgy működnek, hogy rögzülnek a receptor sejtekre és kiváltják az anyagcserét, például a bőr sejtjeit több kollagén előállítására vagy a zsír felszívására és felhasználására serkentik. Néhány példa a bőrápoló termékekhez kiválasztott, leghatékonyabb peptidek közül: a borsópeptid és a tripeptidek.

A borsópeptid természetes eredetű. A kollagén és az elasztin erősítésére szolgál, ezek folyamatos előállítására ösztönzi a bőrt, valamint stabilizálja a dermisz és az epidermisz közötti összeköttetést, hogy a bőrt feszesebbé tegye.

A tripeptidek igen erőteljes összetevők, amelyek serkentik a kollagén és a lumikán szintézisét - ezáltal stabilizálják a kötőszöveteket - a bőr szerkezetének megerősítéséért. Vastagítják a bőrt és teltebbé varázsolják azt.

Hogyan illesztheti be a szépségápolási programjába?

Ha peptideket tartalmazó bőrápolót választ, mint például a Liftactiv Collagen Specialist, akkor Ön a bőre fiatalosságába és szépségébe fektet be. És más összetevőkkel kiegészítve, a hatás még erősebb lehet!

Nem meglepő hát, hogy a Liftactiv Collagen Specialist, amelyet kifejezetten a bőr kollagénvesztésének látható jeleinek korrigálására terveztek, sok peptidet tartalmaz. 38% aktív összetevőből áll, amely a Vichy laboratóriumok által valaha előállított legmagasabb érték, egy érzékeny bőrre készült, gyengéd, hipoallergén összetételben. A pigmentfoltok elleni C-vitaminnal, a bőr nyugtatásáért eperulinnal és a bőrfelület simaságáért hepesszel kiegészített Liftactiv bőrápoló peptidjei egy igazán hatékony öregedésgátló készítményt adnak. Tesztek kimutatták, hogy a bőr feszessége nő, a szemek körül, a homlokon és a nazolabiális redőn a kisebb és nagyobb ráncok jelei csökkennek, és az epidermisz egészének megszépülése révén a bőr üdébbnek és kipihentebbnek látszik.
Nehéz magabiztosan válogatni az öregedésgátló bőrápolók között! Keresse a peptideket, és hagyja, hogy azok végezzék a munka nehezét! Így biztos lehet benne, hogy a lehető legjobban támogatja a bőrét, hiszen ez az egyik legjobb módszer az öregedés jeleinek megcélzására!

Ikonikus termékeink

 • COLLAGEN  SPECIALIST komplex öregedésgátló arckrém

  LIFTACTIV SPECIALIST

  COLLAGEN SPECIALIST komplex öregedésgátló arckrém

  Nappali arckrém

  Csökkenti a kollagénhiány okozta bőröregedés jeleit.

 • HYALU MASK öregedésgátló maszk

  LIFTACTIV SPECIALIST

  HYALU MASK öregedésgátló maszk

  Arc maszk

  1% Hialuronsav koktél egy tégelybe zárva.

 • Legolvasottabb

  A KOLLAGÉN: MINDEN, AMIT TUDNIA ÉRDEMES RÓLA.

  Összetevők

  A KOLLAGÉN: MINDEN, AMIT TUDNIA ÉRDEMES RÓLA.

  Igaz, amit beszélnek róla: a bőre erősen függ tőle!
  Emlékszik még arra az időre, amikor nem tudta, hogy a kollagén igencsak fontos a bőre számára? Talán, amikor a 20-as éveiben a kollagéntermelése igencsak magas volt, 75%  -kal magasabb, mint az életkor előrehaladtával, nem kellett ezzel foglalkoznia! Esetleg fél füllel hallotta a kollagén szót, tudta, hogy az egy fehérje és hogy valahogyan összefügg a bőr struktúrájával.

  olvassa el a cikket

  Az "aranygyökerek" antioxidáns ereje

  Összetevők

  Az "aranygyökerek" antioxidáns ereje

  A Scutellaria baicalensis a kínai Senhszi tartományban honos növény. Erre a régióra a nagyon hideg időjárás és az intenzív UV-sugárzás jellemző. A Scutellaria hihetelen ellenállóképességű. Erejét a gyökeréből meríti, amelyet a helyiek csak "aranygyökérnek" neveznek.

  olvassa el a cikket

  Bifidusz: bőrerősítő hatás

  Összetevők

  Bifidusz: bőrerősítő hatás

  A probiotikumok élő mikroorganizmusok, amelyeknek az egészségre, különösen a bél mikroflórájára gyakorolt kedvező hatását már régóta tanulmányozzák. A Bifidusz egy probiotikumszármazék, amelyet a Bifidobacterium Longum baktérium fermentációjával nyernek. A Vichy innovatívan használta fel ezt a bőr számára kedvező hatású, nem élő probiotikum-származékot

  olvassa el a cikket

  go to top