OK

OK 
Mégsem

Köszönjük

Bezárás

VÁLASSZON BŐRÉNEK MEGFELELŐ ÁPOLÁST A GYÓGYSZERTÁRAKBAN A VICHY SZAKÉRTŐITŐL!

Különleges ajánlatunk keretében most 50% kedvezményt adunk minden második Vichy termék árából az alacsonyabb árúra.*

MINÉRAL 89:
Egy csepp erő a bőrnek minden napra.  A MINÉRAL 89 termékcsalád segít megerősíteni a bőr védekező funkcióját az olyan külső és belső negatív hatásokkal szemben, mint a szennyezett levegő, a stressz és a fáradtság.
Az ikonikus Minéral 89 Hyaluron-Booster hidratál, erősít és teltséget ad a bőrnek. A tökéletes kombinációért a Minéral 89 Hyaluron-Booster szemkörnyékápolót ajánjuk, mely koffeinnel segít csökkenteni a szemkörnyéki sötét karikákat és a fáradtság látható jeleit.

SLOW ÂGE:
Bőre öregedésének jövője az Ön kezében is van. Mindennapi, öregedésgátló arcápoló termékcsalád, amely segít korrigálni a meglévő öregedési jeleket és lassítani a megjelenésüket. Azoknak a nőknek javasoljuk, akik fokozottan ki vannak téve a külső káros környezeti hatásoknak és szeretnék felvenni a küzdelmet a böröregedés látható jeleivel szemben.
A nappali és éjszakai arcápolók csökkentik a bőröregedés első látható jeleit, mint a kisebb ráncok, finom vonalak és egyenetlen bőrtónus. A Bifidusz, Baicalin és Rezervatrol aktív hatóanyagoknak köszönhetően a bőr fiatalosabb és ragyogóbb kinézetű lehet.

LIFTACTIV SUPREME:
A Liftactiv Supreme öregedésgátló arcápoló családot a bőröregedés jeleinek mindennapos küzdelemért alkották meg, hogy segítse a nőket a bőröregedés olyan jelei elleni harcban, mint például a ráncok, a feszességvesztés és a fakó bőr.
A nappali és éjszakai arcápolók csökkentik a ráncokat. A Neohesperidinnel és Ramnózzal gazdagított összetétel segítségével a bőr feszesebb lehet, a ráncok kisimultabbnak látszanak.

LIFTACTIV SPECIALIST:
Lendület a bőröregedés látható jelei elleni harcban. A hatékony, természetes eredetű, bőrgyógyászok által ismert hatóanyagokat is tartalmazó Liftactiv Specialist teljeskörű öregedésgátló arcápoló család - melyet az esztétikai bőrgyógyászat filozófiája ihletett - lendületet ad a bőröregedés elleni harcban és csökkenti a kollagénhiány okozta bőröregedés látható jeleit.

NEOVADIOL:
A Neovadiol a Vichy arcápolási termékcsaládja változókorba lépő vagy utána lévő nőknek. A Neovadiol arcápolók teltséget adó Proxylane-t és hialuronsavat tartalmaznak a bőr teltségének, rugalmasságának és tömörségének javításáért.
Nappali és éjszakai arcápolókkal harcol a bőrtömörségvesztés ellen a változókorban. A Proxylane-nal gazdagított formula által a bőr ragyogóbb, tömörebb és hidratáltabb lehet, az arckontúrok jobban kirajzolódhatnak.

NEOVADIOL MAGISTRAL:
A nappali és éjszakai arcápoló segít a tömörségét vesztett, elvékonyodott, száraz arcbőrön a változókor után. A hatékony formulák lipidekkel látják el a bőrt, ezáltal erősítve a bőrbarriert a hidratáltabb és tömörebb bőrért.

GYÓGYSZERTÁRKERESŐ
*Az 50% kedvezmény az alacsonyabb fogyasztói árú termékre vonatkozik, bármely két Vichy termék egy alkalommal történő vásárlásakor. Az ajánlat 2020. február 1-29. között érvényes az akcióban részt vevő Vichy partnergyógyszertárakban. Más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze és promóciós csomagok vásárlására nem használható fel. A képen látható valamennyi termék illusztráció.