OK

OK 
Mégsem

Köszönjük

Bezárás

SZEREZZEN ÖRÖMET SZERETTÉNEK A VICHYVEL!

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK KERETÉBEN MOST 50% KEDVEZMÉNYT ADUNK A CSOMAGBAN SZEREPLŐ MÁSODIK TERMÉK ÁRÁBÓL.*

A csomagok tartalmaznak egy női kozmetikai táskát valamint egy nappali és éjszakai arcápolót. A Minéral 89 csomag egy mindennapi boostert és szemkörnyékápolót rejt. Válassza ki a bőrtípusának vagy a szerette bőrének megfelelő csomagot:
SLOW ÂGE: A nappali és éjszakai arcápolók csökkentik a bőröregedés első látható jeleit, mint a kisebb ráncok, finom vonalak és egyenetlen bőrtónus. A Bifidusz, Baicalin és Rezervatrol aktív hatóanyagoknak köszönhetően a bőr fiatalosabb és ragyogóbb kinézetű lehet.
LIFTACTIV: A nappali és éjszakai arcápolók csökkentik a ráncokat. A Neohesperidinnel és Ramnózzal gazdagított összetétel segítségével a bőr feszesebb lehet, a ráncok kisimultabbnak látszanak.
NEOVADIOL: Nappali és éjszakai arcápolókkal harcol a bőrtömörségvesztés ellen a változókorban. A Proxylane-nal gazdagított formula által a bőr ragyogóbb, tömörebb és hidratáltabb lehet, az arckontúrok jobban kirajzolódhatnak.
NEOVADIOL MAGISTRAL: A nappali és éjszakai arcápoló segít a tömörségét vesztett, elvékonyodott, száraz arcbőrön a változókor után. A hatékony formulák lipidekkel látják el a bőrt, ezáltal erősítve a bőrbarriert a hidratáltabb és tömörebb bőrért.
MINÉRAL 89: Az ikonikus Minéral 89 Hyaluron-Booster hidratál, erősít és teltséget ad a bőrnek. A tökéletes kombinációért a Minéral 89 Hyaluron-Booster szemkörnyékápoló került a csomagba, mely koffeinnel segít csökkenteni a szemkörnyéki sötét karikákat és a fáradtság látható jeleit.

GYÓGYSZERTÁRKERESŐ
*Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. A kedvezmény a csomagban található nappali arckrémre (Slow Âge, Liftactiv, Neovadiol, Neovadiol Magistral csomagokban) és szemkörnyékápolóra (Minéral 89 csomagban) vonatkozik. A végső fogyasztói árat a gyógyszertár határozza meg.