OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

20220923 Xmas visual 585x585 HU.jpg

LEGYEN ÖN AZ IDEI KARÁCSONY LEGFÉNYESEBB DÍSZE A VICHY AJÁNDÉKAIVAL


6 féle csomag közül választhat bőre igényeinek megfelelően, vagy azokénak megfelelően, akiket a fa alatti meglepetéssel szeretne boldoggá tenni:

A Minéral 89 arcápoló 89% vulkanikus eredetű Vichy termálvízzel és hialuronsavval hidratálja a bőrt, az Aqualia Thermal arcápoló pedig ragyogó megjelenést kölcsönöz neki. A karácsonyi ajándékcsomag egy Minéral 89 Hyaluron-Boostert 50 ml és egy Aqualia Thermal Riche nappali krémet 50 mltartalmaz.

A Liftactiv Collagen Specialist öregedésgátló arcápolók átfogó ápolást nyújtanak a ráncok és a bőr kollagénvesztése ellen. A karácsonyi ajándékcsomag egy Liftactiv Collagen Specialist feszesítő nappali krémet 50 ml és egy Liftactiv Collagen Specialist korrigáló éjszakai krémet 50 ml tartalmaz.

A Liftactiv Supreme anti-age termékcsaládot a bőr táplálására és feszesítésére, valamint a ráncok csökkentésére tervezték. A karácsonyi ajándékcsomag egy Liftactiv Supreme normál és kombinált bőrre való nappali arcápolót 50 ml és egy Liftactiv Supreme H.A epdermic filler szérumot 30 ml tartalmaz. 

A Neovadiol Peri-Menopause arcápolók fokozzák a bőrtömörséget és nedvességgel töltik fel a bőrt. A karácsonyi ajándékcsomag egy Peri-Menopause tápláló nappali krémet 50 ml és egy Peri-Menopause revitalizáló éjszakai krémet 50 ml tartalmaz.
 
A Neovadiol Post-Menopause arcápolók intenzíven táplálják, segítenek kisimítani a bőrt és helyreállítani a komfortérzetet. A karácsonyi ajándékcsomag egy Neovadiol Post-Menopause nappali krémet 50 ml és egy Neovadiol Post-Menopause éjszakai krémet 50 ml tartalmaz. 
 
Dermokozmetikumok kifejezetten férfiaknak tervezve a Vichy Homme termékcsaládból. A karácsonyi csomag tartalma: Hydra-Mag C arcápoló 50 ml, Hydra-Mag C tusfürdő 100 ml és Clinical Control 96H izzadásgátló dezodor 50 ml.

GYÓGYSZERTÁRKERESŐ