OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás

XMAS-BANNERS-&-LANDINGPAGE_HU_07.jpg

Ajándékozzon Vichy bőrápolási csomagot szeretteinek idén karácsonyra

LIFTACTIV B3
Dermokozmetikumok kifejezetten a pigmentfoltok halványítására. A karácsonyi csomag tartalma: B3 szérum sötét foltok és ráncok ellen 30 ml és B3 sötét foltok elleni arckrém SPF 50 fényvédővel 50 ml.

LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST
Extra öregedésgátló hatékonyság a bőr kollagénvesztésének minden jelének korrigálásáért. A karácsonyi csomag tartalma: Liftactiv Collagen Specialist nappali arckrém50 ml és Liftactiv Collagen Specialist éjszakai arckrém 50 ml.

NEOVADIOL POST-MENOPAUSE
A bőrben zajló természetes folyamatok támogatásával száll szembe a változókor jeleivel: A bőr megereszkedésével és a ráncokkal. A karácsonyi csomag tartalma: Neovadiol Post-Menopause nappali arckrém 50 ml és Post-Menopause éjszakai arckrém 50 ml.

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE
Segít csökkenteni a menopauza periódusában jelentkező bőrproblémákat, hogy visszaállítsa a bőr rugalmasságát és vitalitását. A karácsonyi csomag tartalma: Neovadiol Peri-Menopause nappali arckrém 50 ml és Neovadiol Peri-Menopause éjszakai arckrém 50 ml.

HOMME
Vichy Homme termékcsalád kifejezetten férfiak számára. A karácsonyi csomag tartalma: Hydra Mag C+ arcápoló 50 ml, Hydra-Mag C tusfürdő 100 ml és Clinical Control 96H izzadásgátló dezodor 50 ml.

GYÓGYSZERTÁR KERESŐ