getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HU Test : 'HU/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Mathilde

Szülésznő - Párizs

37 éves. A munkája olyan, mint egy érzelmekkel teli hullámvasút. A rendszertelen munkaidő a családi és a társasági élet ellensége... és folyamatosan igénybe veszi arcbőrét.

vissza

8 nap Mathilde életében

1. NAP: OTTHON

1

"SOHA NEM TUDOM, MILYEN NAP VÁR RÁM. A kórházban van, hogy 24 órán keresztül szünet nélkül dolgozom. Amikor otthon vagyok, igyekszem a családomnak szentelni az időt - elviszem a nagyobbik lányomat az iskolába, főzök, hogy együtt tudjunk enni. De telefonközelben vagyok, és gyakran hívnak is, mivel a kisbabák maguk döntik el, mikor szeretnének  világra jönni. Az egyetlen rendszeresség az, hogy nincs benne rendszeresség. 37 éves vagyok és ez néha az arcbőrömön is látszik..."

"A SZOKÁSOS REGGELI ARCÁPOLÁS NÁLAM SZENT. Tusolás után kicsit kényeztetem a bőröm, hogy felkészítsem az előtte álló napra. Ez egy azon értékes pillanatok közül, amelyek csak az enyémek. Mostanáig nem hidratáltam rendszeresen az arcbőröm, ezért gyakran száraz, megviselt volt. Remélem, hogy a Vichy Idealia Life Seruma gyorsan helyrehozza a hanyagságomat."

"HOLNAP IS VAN NAP. Egy szabadnap után sem érzem, hogy megszabadultam volna az őrült munkabeosztásom okozta fáradalmaktól. Szivesen pihenek egy jó könyvvel a kezemben. Így egy kicsit kikapcsolódom és felkészültebbenek érzem magam egy újabb napra a szülőszobán."

2. NAP: MUNKÁBAN

2

"VANNAK SÜRGŐS ESETEK. A műtőben frissnek kell lennem. A sürgős beavatkozások odafigyelést és összpontosítást igényelnek. A nyomás nagy, de az adrenalin segít az ilyen kemény napokon."

"HA NEM TÁPLÁLKOZOM HELYESEN, A BŐRÖM SZENVED. Van, amikor el tudok menni a barátnőmmel ebédelni, de az olyan napokon, mint a mai is, örülök, ha rohanás közben meg tudok inni egy kávét. Akkor eszem és iszom, amikor tudok, legtöbbször állva. Ez biztos nem tesz jót a bőrömnek. De úgy tűnik, hogy az Idealia Serum, amelyet most használok, jótékony hatással van rá. Hidratáltnak érződik."

"MINDEN NAPOM MÁS. Mindig tudatában vagyok annak, hogy nem csak a kismama életért felelek, hanem a pocakjában lévő életért is. Ez nagy felelősség, és ez a stressz minden nap elkísér."

"MIND EMBEREK VAGYUNK. Szeretem a munkámat és az embereket, akikkel együtt dolgozom. Egy beszélgetés a kollégákkal egy esetről, vagy csak úgy, segít legyőzni a nap nehézségeit. Szerencsém van, hogy ilyen szakemberekkel dolgozom együtt."

3. NAP: SZABADNAP

3

"A LÁNYAIMNAK SZÜKSÉGÜK VAN RÁM. Mint legtöbb dolgozó anya, én is több dolgot csinálok egyszerre. Így a lányaimmal töltött idő részben praktikus dolgokkal telik, mint például az egészséges élelmiszerek vásárlása. Vagy egyszerűen csak úgy együtt vagyunk. Ma reggel mindkettőre nagyszerű alkalom a piac."

"AZ EVÉS FONTOS. Bár én gyakran kihagyok étkezéseket, főleg, ha hosszabb ideig vagyok ügyeletben, arra figyelek, hogy a lányaim étrendje kiegyensúlyozott legyen. A mai nap sem kivétel."

"A BŐRÖM EGÉSZSÉGES ÉTELEKET KÍVÁN. A munkám nem mindig engedi meg, hogy együtt vacsorázzak a férjemmel, ezért a mai este olyan, mint egy jutalom. Friss hozzávalók a piacról... ez ihletet adl! És az Idealia Life Serum 4. napjának használata után az arcbőröm simábbnak, kevésbé fáradtnak látszik."

4. NAP: ÚJRA MUNKÁBAN

4

"KIHÍVÁS, HOGY MINDEN PÁCIENS KÜLÖNLEGESNEK ÉREZZE MAGÁT. A kórházi tartózkodás sok nő számára stresszt jelent. Igyekszem odafigyelni rájuk, amikor csak lehet. Úgy vélem, ez fontos."

"EGY ÁPOLÓNŐ AZT MONDTA, 5 ÉVVEL FIATALABBNAK NÉZEK KI. Az arcbőröm a nyüzsgő napjaim ellenére nagyszerűen néz ki. Miért is hanyagoltam el ilyen sokáig? A Vichy Idealia Life Serum valóban működik."

"SZERENCSÉRE SZERETI A BÖLCSŐDÉT. Mindig szívfájdító otthagyni a kicsit a bölcsiben. De mit tehetnék, a férjemmel mindketten dolgozunk. A gondozók nagyszerűek, ő pedig örül, hogy újra látja a kis barátait. Szeretem ezeket a pillanatokat, amikor kettesben vagyunk."

"ANYÁNAK LENNI A MÁSIK MUNKÁM. Amikor a lányomat iskolába viszem, az egy jó alkalom arra, hogy megtudjam, mit csinál egész nap. Folyamatosan meglepődöm, mennyit fejlődik."

5. NAP: MEGBESZÉLÉS

5

"KEMÉNYFEJŰ IS TUDOK LENNI. Ha a páciens egészségéről van szó, nem habozok. Megvan a saját véleményem, és a többiek ezt figyelembe is veszik."

"VANNAK NEHÉZ DÖNTÉSEK. A napi esetek megbeszélése néha megviseli az embert. Az érzéseket félre kell tenni, a legjobb orvosi megoldás megtalálása a legfontosabb. Ez nem mindig egyszerű."

"A BŐRÖM EGY KIEGYENSÚLYOZOTT EBÉDRE VÁGYIK. Asztalnál ülve együttütt ebédelni egy kollégával az egyik legnagyobb öröm. De a csipogóm általában visszahív a szülőszobára. A nap végére fáradt vagyok, de a külsőmön ez nem annyira látszik. Élvezem, hogy milyen a bőröm azóta, amióta használom a Vichy Idealia Life Serumot. Nem feszül annyira, én pedig érzem, hogy végre törödöm magammal."

6. NAP: A KERTBEN

6

"SZERENCSÉM VAN. Van kertünk, és ez jó a gyerekeknek is, meg nekünk is. Gondolkodunk, hogy milyen lenne, ha lenne egy harmadik gyerekünk..."

"A LEGEGYSZERŰBB DOLGOK AZ ÉLETBEN A LEGJOBBAK. Szeretünk saját fűszernövényeket termeszteni. A lányok meg imádnak velünk kertészkedni."

"VILÁGOS BŐRŰ VAGYOK, EZÉRT MÁNIÁM A NAPVÉDŐK HASZNÁLATA. A leéégéstől kifejezetten tartok, ezért mindig vigyázok, hogy bőrünk megfelelően védve legyen. Ez az egyik pozitívum, amit a bőrömért teszek! A Vichy Idealia Serum pedig helyreállítja arcbőröm minőségét."

"SZERETEM HAZAVINNI A KERT TERMÉSEIT. Szerintem nincs jobb uzsonna, mint a saját termesztésű szamócánk!"

7. NAP: JÓ HÍR

7

"TERHES VAGYOK! Igen, már hivatalosan is. A harmadik gyermekünket várom és ma voltam az első ultrahang vizsgálaton. Érdekes érzés páciensként és nem orvosként lenni a kórházban. Kellemes, hogy most velem törődik valaki."

"MEGISMERKEDTEM A KISBABÁMMAL. Az első ultrahang mindig varázslatos. Hazahoztam a kinyomtatott képet, gyönyörűséges látvány - az első portré egy új albumban..."

"NEM CSODA, HOGY AZ UTÓBBI IDŐBEN ÖSSZE-VISSZA VISELKEDETT  A BŐRÖM. A terhességem csodálatos meglepetés és megmagyaráz pár dolgot - a hormonok játszadoztak a bőrömmel és nekem annyi munkám volt, hogy észre sem vettem. Voltak napok, amikor az arcbőröm teljesen száraz volt, máskor pedig zsíros volt és reggel pattanásokkal ébredtem. Úgy tűnik, hogy a Vichy Idealia Life Serumot pont a megfelelő időben kezdtem el használni. Amikor felviszem, azonnal érzem a hatását."

8. NAP: ÚJ ÉLET

8

"AZÉRT VAGYOK ITT, HOGY SEGÍTSEK A TERMÉSZETNEK. A kórházi környezet könnyen elfeledteti, hogy a szülés egy természetes folyamat. A munkám része az is, hogy segítsek a nőknek, hogy nyugodtak maradjanak és tudják, mi történik körülöttük."

"ÉS EZ AZ, AMIÉRT MEGÉRI. A stressz, a fáradtság, az aggodalmak egy szempillantás alatt eltűnnek."

"NEKEM VAN A LEGJOBB MUNKÁM A VILÁGON. Az olyan napok, mint a mai, egyszerűen tökéletesek. Kiváltság részt venni a nők életének legszebb pillanataiban."

"LASSAN MÁR RÁ SEM ISMEREK A BŐRÖMRE. Nyolc nap után, és amellett, amit a munkában és érzelmileg is átéltem, az arcbőröm hihetetlen változáson ment keresztül. Pórusaim összehúzódtak, jobban nézek ki és jobban is érzem magam. Csak egy kis mennyiségű Vichy Idealia Life Serumot használtam reggel és este, és nézzék meg az eredményt. Érzem, és a körülöttem lévő emberek is észreveszik. A kollégák azt mondják, fiatalabbnak és kevésbé fáradtnak nézek ki. Határozottan állíthatom, hogy továbbra is használni fogom."