getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HU Test : 'HU/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Soraya

Étteremvezető - New York

Ez a 36 éves, energiával teli nő őrült mennyiségű óraszámot dolgozik azért, hogy manhattani étterme sikeres legyen. De a rendszertelen életmód nem mindig sikeres az arcbőre számára.

vissza

8 nap Soraya életében

1. NAP: BEMUTATKOZÁS

1

"AZ ÉLET INTENZÍV. Élvezem az életem, de néha annyi minden történik, hogy magamra már nincs időm. Hogy a manhattani vendégek elégedettek legyenek, ez számomra rengeteg időt jelent az étteremben. És a családra is időt kell szakítani. Ez nem mindig egyszerű. A fáradtság és a stressz áldozatokat hoz magával, ami főképp az arcbőrön nyilvánul meg - pórusaim tágak, arcbőröm feszül, fakó, élettelen. Örülök, hogy kipróbálhatom a Vichy Idealia Life Serumot, talán segít a bőrömnek visszanyerni az egyensúlyát."

"KÖNNYŰ BEÉPÍTENI A NAPI SZOKÁSAIMBA. Minden reggel és este megtisztítom és hidratálom arcomat. Az Idealia Serum hozzáadása ehhez egyáltalán nem probléma. Könnyen felvihető - csak egy tiszta arcbőrre van szükség."

"AMI A MUNKÁT ILLETI, A SIKER NEM JÖN MAGÁTÓL. New Yorkban könyörtelen az étterem szakma. Nem lehet egy helyben állni. Minden nap azon gondolkodom, mit csinálhatnánk jobban és hogyan lépjünk előre. Minden energiámra szükségem van ehhez."

"A MUNKA NEM MINDEN. A családdal és a barátokkal töltött idő fontos. Ugyanúgy, mint a magamra szánt idő. A lakásom a nyugalom oázisa számomra."

2. NAP: INDULÁS

2

"ARCBŐRÖM ELSŐ MEGPRÓBÁLTATÁSA: A METRÓ. Piszkos, de elvisz oda, ahová kell. Délre az arcbőröm már mélyponton lesz, a szennyeződés és a verejték összeadódik. A Vichy Idealia Serumnak segítenie kell nekem. Szorítsatok!"

"A LEGJOBB BOLTOKHOZ VALÓ ELJUTÁS EGYSZERŰ. Egy menetjeggyel Manhattanban bárhol kiszállhatok és élvezhetem a kínálatot, mintha csak ott laknék."

"EZ A KEDVENC PIACOM. A jobbnál jobb csemegék széles palettájából válogathatok, az egész világból vannak itt élelmiszerek. Mindig pár meglepetéssel térek haza."

3. NAP: AZ ÉTTERMEMBEN

3

"A KISZOLGÁLÁS A LÉNYEG. A vendégeimnek magasak az elvárásai és az én dolgom gondoskodni arról, hogy itt mindig jól érezzék magukat. Mosolygok, de a felszín alatt ott a stressz. A bőröm ezt tudja. A stressz hatására az arcom kimerültnek tűnik, de olyan érzésem van, hogy ma ez jobb, az arcbőröm ráadásul simább, mint általában."

"HA SÜT A NAP, A BŐRÖM FESZÜLNI KEZD. Az éttermi terasz jó dolog, de a bőröm hajlamos a kiszáradásra, ha több időt töltök a szabadban. Most, hogy a Vichy Idealia Life Serumot használom, ez már annyira nem aggaszt, mert a szérum helyre tud hozni néhány káros hatást."

"AZ EBÉDIDŐ ELŐTTI IDŐSZAK OLYAN, MINT A VIHAR ELŐTTI CSEND. Rengeteg mindent kell előkészíteni. Amint az asztalok elkezdenek megtelni, felgyorsulnak az események."

"SZÉP EMLÉKEK KÖTNEK IDE. Egy felejthetetlen vasárnapot éltünk itt át. Már tele volt az étterem, amikor betoppant az NBC TV-stábja."

4. NAP: EGY KIS IDŐ MAGAMRA

4

"A MAGAMRA FORDÍTOTT IDŐ MINDIG ÉRTÉKES. Az, hogy fáradt vagyok, az én munkaritmusom mellett normális. Amikor van rá lehetőségem, megadom magamnak a kellő figyelmet. Ez a negyedik nap, hogy használom a Vichy Idealia Serumot és már most észreveszem, hogy az arcvonásaim kevésbé fáradtak."

"IGYEKSZEM FORMÁBAN MARADNI. Azt mondják, hogy a futás jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt. Amikor futok, a gondolataim szárnyalnak. Számomra ez felszabadító érzés, és energiával tölt fel."

"OLYAN ÉRZÉSEM VAN, MINTHA HARCOLNÉK A KÖRNYEZETSZENNYEZÉSSEL. Néha szó szerint érezni lehet a levegőben. Nem kellemes és tudom, hogy nem tesz jót az arcbőrömnek. Jóformán érzem, hogy megfojtja a bőrömet."

"A VENDÉGEIM MA MEGJEGYEZTÉK, HOGY FIATALABBNAK NÉZEK KI. Lehet ez a Vichy Idealia Life Serumtól? Mindenesetre a különbséget magam is látom."

5. NAP: NEHÉZ NAP

5

"AZ ARCBŐRÖMNEK JOBB NAPJA VAN, MINT NEKEM. Az ebédidő körüli sürgés-forgás őrületes volt, de megbírkóztunk vele. Még a tegnap esti stressz hatása alatt vagyok - egy estére két partyt is össze kellett hoznom. De ha rápillantok az arcbőrömre, alig hiszem el, milyen kipihentnek nézek ki. És azt is észrevettem, hogy a pórusaim összehúzódtak. Az arcom simább."

"MUNKA, MUNKA, MUNKA. Az egészséges reggeli, a lányom iskolába fuvarozása, jóga és futás után, nekiállhatok otthon a heti könyvelésnek. Majd irány az étterem az ebédidő előkészítéséhez."

"EGY KIS FRANCIA HANGULAT. A vendégek szerint kellemesebb most itt az étkezés ezzel a dekorációval, amit választottam. Állandó munka a dekoráció változtatása, ami az ide járó vendégek stílusát követi."

6. NAP: EGY KIS SZÜNET A BARÁTOKKAL

6

"MOST ENGEM SZOLGÁLNAK KI. Egyszer én is megpihenhetek és élvezhetem a finom ételeket a barátaimmal. Amikor más éttermében eszem, nehéz lemondani a berögződött szokásokról, de megérdemlem a kikapcsolódást."

"KIHASZNÁLOM A LEHETŐSÉGET, AMIKOR EGÉSZSÉGESEN TÁPLÁLKOZHATOM. Gyakran kihagyom az ebédet és hiába szeretnék egészségesen étkezni, az ételeim általában az "elvitelre" kategóriába tartoznak."

"A BARÁTAIM ÉSZREVETTÉK A VÁLTOZÁST. A hiperaktív hetem ellenére a Vichy Idealia Serum a háttérben munkálkodik. A barátaim megjegyezték, hogy kipihentebbnek, sőt fiatalabbnak tűnök. Ha a közvetlen közelemben élők észreveszik a változást, az határozottan pozitív."

"FIATALABBNAK IS ÉRZEM MAGAM. Arcbőröm kevésbé tűnik fáradtnak és jól hidratált. A tükörben észrevettem, hogy pórusaim összehúzódtak és a bőröm egyenletesebb és ragyogóbb. Ráadásul a láynom is megjegyezte, hogy fiatalabbnak nézek ki... Ma reggel azt mondta nekem, hogy a nővére vagyok."

7. NAP: MUNKA

7

"MINDIG TÍZ DOLGOT CSINÁLOK EGYSZERRE. Mailek, foglalások, gyerekzsúrok. Legalább soha nem unatkozom! Ez a hét az egyik legmozgalmasabb, de az arcbőröm alapján ezt nem vennétek észre. Úgy vélem, nagyszerűen néz ki. Én is így érzem magam. Ahelyett, hogy a bőröm zsíros lenne a stressz hatására, üde és puha. Minden a legnagyobb rendben."

"SOK AZ OLYAN STRESSZ, AMI KÍVÜLRŐL NEM LÁTSZIK. Egy étterem vezetése nem csak abból áll, hogy kitesszük az ételt a tányérra. Itt van még a leltár, az alkalmazottak problémái, az alapanyagok beszerzése és a könyvelés is."

"MINDIG 200%-OT ADOK BELE. Ha dolgozom, vagy valamit intézek az étterem részére, mindig teljes odafigyeléssel csinálom, és szeretném előremozdítani a dolgokat. Nincs véletlen siker, a kemény munkában hiszek."

"BÁRHOL VAGYOK, AZ ÜZLETTEL FOGLALKOZOM. A készletek ellenőrzése, a kiszállítások egyeztetése..., a telefonomat  és a munka üzemmódot soha nem kapcsolom ki."

8. NAP: EGY KIS IDŐ CSAK NEKEM

8

"VAN, AMIKOR TARTOK EGY KIS SZÜNETET, HOGY FELFRISSÍTSEM AZ ÉRZÉKEIMET. Az életem olyan, mint egy gyorsvonat. Így időről időre néha leszállok - hogy a kis dolgokat is észre vegyem, amelyek szintén fontosak."

"CSAK AJÁNLANI TUDOM. Mindössze 8 nap alatt a Vichy Life Serum megmutatta, mire képes. Arcbőröm puhább, hidratált, anélkül, hogy zsíros lenne, és ragyogóbb is. Tetszik a textúrája és a finom, enyhe illata. Nem tudok mást mondani, mint hogy elégedett vagyok."

"FRISS SZAMÓCÁK A NAGY ALMÁBAN. Szerencsére néhány kedvenc ételem a bőrömnek is jót tesz."

"MÁR MEGINT CSÖNG A TELEFONOM. Igen, az életem non-stop - de nem szeretném, hogy ez másként legyen!"