getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HU Test : 'HU/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Frederique

Fényképész - Párizs

Fotóriportjaink során az objektív másik oldalán ez a 43 éves fényképész is rájött, hogy az ő arcbőre sem áll ellen a hiperaktív életstílusnak.

vissza

8 nap Frederique életében

1. NAP: BEMUTATKOZÁS

1

"REJTÉLY, HOGY MIÉRT VETTEM EGYÁLTALÁN A KEZEMBE FÉNYKÉPEZŐGÉPET. Gyerekkoromban semmi nem utalt arra, hogy fényképezéssel fogok foglalkozni. Egy dél-franciaországi, kisvárosi vendéglátóhelyen nőttem fel, családi vállalkozás volt, mióta az eszemet tudom. Most Párizsban élek a fiammal és gyakran sztárokat fényképezek. Teljesen más világ. Négy másik nő életét dokumentáltam és magamat is belevontam ebbe a kísérletbe. Szeretném látni, mire képes a Vichy Idealia Serum a bőrömmel."

"REGGEL ÉS ESTE, KIVÉTEL NÉLKÜL AZ ARCBŐRÖMRE KONCENTRÁLOK. Fegyelmezett vagyok, ami az arcápolást illeti. Egy gyors zuhany után hidratálom a bőrömet, felviszek egy kis púdert és soha nem lépek ki a házból szemspirál nélkül. Bármilyen fáradt vagyok, soha nem fekszem le este úgy, hogy ne mostam volna le a sminket. Titkon remélem, hogy a Vichy Idealia Serum segít ellensúlyozni az utazásokat, amelyeket erre a hétre terveztem."

"A FIAMRA MINDIG SZAKÍTOK IDŐT. Imádom a közösen eltöltött időt és az olyan egyszerű dolgokat, mint elvinni őt az iskolába, majd hazahozni."

"IGYEKSZEM A KÖZÖSEN ELTÖLTÖTT IDŐT MAXIMÁLISAN KIHASZNÁLNI. Az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. Ha a munkám miatt nem vagyok itthon, mindkettőnknek hiányzik a másik."

2. NAP: ELŐKÉSZÜLETEK

2

"A NAPOM REGGEL 7-KOR KEZDŐDIK. FEL VAN ERRE KÉSZÜLVE A BŐRÖM? Szeretem, amit csinálok, így örülök, ha nekikezdhetek. De tudatában vagyok, hogy a stressz, amely nap mint nap ér, megnyilvánul az arcomon, ráncok, vagy élettelen, fakó arcbőr formájában. Elviszem a fiamat az iskolába, megiszok vagy 22 kávét, e-mailezek... Muszáj, hogy mindenre legyen időm."

"A BARÁTAIM LE VANNAK NYŰGÖZVE A HÍRESSÉGEKTŐL, AKIKET FÉNYKÉPEZEK. Úgy tűnhet, remek dolog sztárok közt forgolódni, de némely híres ember neurotikusabb és stresszeltebb, mint bármelyikünk. Nekik köszönhetően a fényképezés sokszor tízszer nehezebb. Szeretek egyszerű embereket fényképezni, olyanokat, mint te vagy én. El tudom kapni a valódi énjüket, ez teszi érdekessé."

"EGÉSZ NAP ELFOGLALT VAGYOK. Mindig az órát figyelem. Mindig van egy következő találkám."

"FILMET ÍROK. A fényképezés, a barátok és a saját életem mellett muszáj időt találnom a forgatókönyv-írásra ... és a gondolkodásra is."

3. NAP: MATHILDE INTERJÚJA

3

"A SZÜLÉSZETEN FÉNYKÉPEZNI NAGYON FELKAVARÓ VOLT. AZ ARCBŐRÖM ERŐSEN REAGÁLT. Amikor a szülész-nőgyógyász Mathilde fotóriportját készítettem, voltak számomra nehéz pillanatok. Mint anya, el tudtam képzelni, mit érezhetnek egyes anyák. Az átélt stressz megmutatkozott az arcbőrömön, zsíros és fénylő lett."

"ÉRDEKEL, HOGY MÁSOK HOGYAN LÁTJÁK A DOLGOKAT. Az én munkámban a legjobb módszer egy tapasztalat megosztására megmutatni azt valaki máson keresztül. A kórház tele van az érzelmek minden típusával. Ezeket szeretném kifejezni."

"NEM SZERETNÉK ÚJABB CSÁSZÁRMETSZÉST VÉGIGNÉZNI. A Mathilde-dal és kollégáival töltött idő a szülészeten inspiráló volt. Felkavaró, de inspiráló."

4. NAP: JILLIAN INTREJÚJA

4

"JETLAG! DE AZ ARCBŐRÖM JOBBAN BÍRJA, MINT ÉN... Egy rettenetes repülőút és 9 órás késés után Sanghajban vagyok. Már várom a fiatal divatüzlet-tulajdonossal, Jilliannel készülő fotóriportot. A pokoli repülőút ellenére az arcbőröm meglepően üde. A Vichy Idealia Serumot a repülőút előtt és utána is használtam, mivel a repülés mindig kiszárítja az arcbőröm. Úgy tűnik, működik!"

"RETTENETESEN FÁRADT VAGYOK. Az ilyen nagy időeltolódás lelassít. A barátom rám sem ismerne - azt mondja, hogy bármilyen "hiper"-rel kezdődő szó jellemezhetne engem. De gondolom nem a hiperfáradtra gondolt."

"TISZTÁBAN VAGYOK AZ ITT LÉVŐ KÖRNYEZETSZENNYEZÉSEEL, AMELY A BŐRÖMRE IS HAT. Szó szerint érzem a levegőben, úgyhogy ez a másik ok, amiért örülök, hogy a Vichy Idealia Serumot használom. Ha jól tudom, olyan összetevőket tartalmaz, amelyek hatnak a környezetszennyezés ellen."

"A NYÜZSGŐ SANGHAJ. Itt zajlik az élet, éjjel-nappal. Ez minden fényképész álma."

5. NAP: SZABADNAP SANGHAJBAN

5

"AZ ALVÁS NÉHA A LEGJOBB GYÓGYÍR. A fotóriport jól megy, de szükségem van egy kis pihenésre. Az időzónaváltás egy átok, ha kreatívnak kell lenned."

"A SZOKÁSOS SZENDVICSEMHEZ KÉPEST EZ NAGY KÜLÖNBSÉG. Párizsban próbálok egészségesen étkezni, de gyakran kihagyom az ebédet. A legjobb esetben eszem valahol egy szendvicset. De Sanghajban a szabadnapomon van lehetőségem, hogy válogassak, így egy kicsit kényeztetem magam."

"SANGHAJ A LÁTNIVALÓK, A HANGOK ÉS AZ ILLATOK KAVALKÁDJA. Ez az utazás lényege. Minden érzékedet be kell vonnod ahhoz, hogy megismerj egy helyet."

"MEG VAGYOK LEPVE, HOGY A BŐRÖM MILYEN JÓL BÍRJA A GYŰRŐDÉST. Kihasználom a Sanghajban töltött utolsó órákat és átgondolom a következő megbízást. Hihetetlen, hogy az arcbőröm a stressz, az időeltolódás, szennyeződés ellenére milyen jól néz ki. A Vichy Idealia Serum láthatóan betartja az igéretét, mert az arcom meglepően hidratált és tökéletesen bársonyos."

6. NAP: RIPORT NEW YORKBAN

6

"VÉGRE EGY VÁROS, AMELY OLYAN HIPERAKTÍV, MINT ÉN. Ezt a tempót imádom. Az újabb időeltolódás ellenére New York ritmusa energiával tölt fel. Izgalmas hely."

"SZERETEK BŐRÖNDBŐL ÉLNI. Általában rövid utakra megyek, de ez az az idő, ami alatt mindig történik valami, és új, érdekes embereket ismerhetek meg."

"ÉJSZAKA KIVÁLOGATOM A LEGJOBB KÉPEKET. A BŐRÖMNEK NINCS IDEJE PIHENNI. Ha leteszem a fényképezőgépet, azzal még nincs vége a napnak. Szerencsére minden reggel és este betartom a Vichy Idealia Serum használatát. Segít a bőrömnek az egyensúly megőrzésében, a sok fáradtság ellenére."

"BELSŐLEG IS HIDRATÁLOK. A megfelelő mennyiségű víz fogyasztása jót tesz a bőrömnek és az időeltolódás ellen is jó."

7. NAP: SZABADNAP NEW YORKBAN

7

"TEMPÓVÁLTÁS, DE MÉG ÍGY IS A MUNKÁRA GONDOLOK. A szabadnap New Yorkban lehetőséget ad pár elmaradt dolog elintézésére, e-mailek ellenőrzésére, a forgatókönyv írására. És természetesen a megfelelő fényképek kiválasztására."

"NINCS SZÜKSÉGEM SPECIÁLIS ESZKÖZÖKRE A LAZÍTÁSHOZ VAGY A BŐRÖM ÁPOLÁSÁHOZ. Igyekszem helyesen táplálkozni és formában tartani magam. Semmi komplikált dolog. A bőröm fontos számámra, ezért törődök is vele. A Vichy Idealia Serummal a bőröm kiállta a legnehezebb próbákat is, remekül néz ki és puhább a tapintása."

"NEW YORKBAN NEM LEHET UNATKOZNI. Akárhová nézek, mindig van itt valami érdekes. Még ha New Yorkot jól is ismerem a filmekből és a TV-ből, azért mindig meglep."

"IGYEKSZEM NEM TURISTÁNAK KINÉZNI. Nem mindig sikerül - főképp egy fényképezőgéppel a nyakamban. Szeretek olyan helyeken bekapni egy falatot, ahol a helyiek is esznek."

8. NAP: INDULÁS HAZA

8

"SEGÍTSÉG, EGY ÚJABB REPÜLŐÚT... DE AZ ARCBŐRÖM A TOPON VAN. A fényképezésnek vége, legyőztem a saját határaimat. Megérdemlek egy kiadós alvást. Érdekes, hogy az arcbőröm úgy néz ki, mintha ez az egész út nem is lett volna."

"JÓ ITTHON LENNI. A Párizsba való visszatérés mindig az egyik legjobb része minden utazásnak. És a fiam is hiányzik."

"ÚJRA EGYÜTT A PÁROMMAL. Nagyszerű dolog, ha van valaki, akivel megoszthatjuk élményeinket."

"KÜLÖNÖS, DE NEM LÁTOM AZ IDŐELTOLÓDÁS NYOMAIT. Az én kis kísérletem a Vichy Idealia Serummal kifizetődött. Mindkét férfi az életemben észrevette a hatását, én pedig érzem. A pórusaim összehúzódtak, az arcbőröm puha, az arcszínem szép és üde. Ezt én sikernek nevezem!"