OK

OK Mégsem

Köszönjük

Bezárás
01_Pellion_Szilvia.jpg

Dr. Pellion Szilvia

bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, esztétikai bőrgyógyász

1996-ban végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen „summa cum laude” eredménnyel, 2006-ban bőr-nemigyógyászat-kozmetológia szakvizsgát tett kiváló minősítéssel. 1996-tól 2004-ig a Pécsi Orvostudományi Egyetem Oktatókórházában dolgozott, további gyakorlatát 2004-től-2014-ig állami járóbeteg szakellátásban folytatta. 2009-től vezeti önálló magánrendelését. Folyamatosan részt vesz továbbképzéseken, kongresszusokon, figyelemmel kíséri és alkalmazza a legújabb orvoskozmetológiai kezeléseket, eljárásokat. Az általános bőrgyógyászat mellett fő érdeklődési területe, specialitása az esztétikai bőrgyógyászat. Rendszeresen jelennek meg cikkei a sajtóban, az interneten. 2014-óta a La Roche Posay szakmai tanácsadója.

KÉRDEZZE SZAKÉRTŐNKET!

Vissza

Melyek a felnőttkori pattanásos arcbőr jellemzői és miben különböznek a serdülőkori bőrproblémáktól?

Sokan vannak, akiknek pattanásokra hajlamos, zsíros az arcbőre tinédzserkor után. Tekintse meg Dr. Pellion Szilvia bőrgyógyász bemutatóját, aki elmagyarázza a különbséget a felnőttkori és a tinédzserkori pattanásokra hajlamos, zsíros arcbőr között és megoszt néhány tanácsot a különféle bőrproblémák okainak kiküszöbölésére.

HU_pellion_01.jpg

Milyen felnőttkori pattanásokra hajlamos, zsíros arcbőr létezik?

A felnőtteknél is előfordul többféle bőrhiba, amelyeket gyakran külső tényezők okoznak. Hallgassa meg Dr. Pellion Szilvia bőrgyógyász tanácsait ezeknek a tényezőknek a felismeréséért és csökkentéséért.

HU_pellion_02.jpg

Az Ön bőre megérdelmi Normaderm szakértőink tanácsát.

töltse ki kérdőívünket